Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : fòrum 2004
Les escoles les principals enganyades pel fòrum 2004
05 jun 2004
Les escoles de primària i alguns instituts així com les sortides de jubilats d'arreu de Catalunya són els principals visitants del fòrum.
Les escoles de primària, secundària i sortides organitzades de gent gran, són els principals visitants del fòrum de les cultures.

Les escoles al fòrum, aquest era el lema. Un treball realitzat al llarg del curs escolar sobre valors que ja es treballen des de fa anys. Material didàctic que promocionaven del fòrum, que ja estava publicat i s'han dedicat a promocionar-lo com a propi.

Els treballs dels nens i nenes estan penjats en una de les exposicions amb el que s'aseguren que les famílies d'aquests escolars visitaran i pagaran l'entrada encara que només sigui per veure el dibuix del seu fill-filla.

La sortida ofertada als escolars té un preu escandalós i el mateix a les escoles públiques que a les concertades i o privades. A més com que les sortides se sol.licitaven molt abans de la inauguració, els descomptes i els regals d'entrada no estaven en oferta. S'han asegurat un munt d'entrades.

La sortida com la feina anterior a la sortida te l'has de muntar tú com a mestr@ i per supossat de facilitats cap ni una.

Tothom amb qui he parlat d'altres escoles està molt decepcionat/da amb la visita, per les cues i les esperes a les que es veuen sotmesos i per què la oferta d'activitats a fer no són les esperades. Altre cop falta d'informació, enganys i molta pasta per uns quants.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa