Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Acte de campanya de les CUP a Sabadell
04 jun 2004
Acte de campanya de les CUP a Sabadell
Imag0005.jpg
Imag0010.jpg
Imag0023.jpg
Acte de campanya de les CUP a Sabadell, divendres 4 de juny 2004
Les CUP a les eleccions europees des dels municipis i comarques


Aquesta nit sâha celebrat el sopar de campanya electoral de les CUP a Sabadell, que ha comptat amb lâassistència dâunes 150 persones. Lâacte ha consistit en un sopar a lâaire lliure, al pati dâuna escola pública dâaquesta població. Durant el sopar sâha pogut visionar en una pantalla la falca electoral del vídeo que ha presentat les CUP, que ha estat molt ben rebuda i comentat favorablement entre la gent. Seguidament sâhi ha fet els parlaments polítics, i un cop acabat el sopar hi ha hagut una mica de festa amenitzada per un grup de música.

Lâacte ha estat introduït i presentat per Narcís López, de la CUP de Sabadell, que ha explicat al públic assistent els impediments i les traves burocràtiques que han intentat presentar des de lâajuntament per impedir que la CUP fes el seu sopar de campanya, fet que ha relacionat amb lâintent dâeliminar del mapa les candidatures polítiques que no formen part del poder polític actual i que respresenten una alternativa al sistema dominant.

Xavi Safont, de la CUP de Mataró i número 8 a la llista, ha articulat un discurs en què establia els lligams de la defensa de la terra i del territori amb el projecte polític de les CUP. Des de la seva experiència personal, âjo que sóc pagèsâ?, ha exposat una idea sintètica de les âtres Aâ?: âA dâautodeterminació,(...) A dâautodefensa davant les agressions territorials i socials,(...) i A dâautoorganització necessària per poder tirar endavant un projecte que defensi els interessos del poble treballador catalàâ?.

Francesc Ribera âTitotâ?, i número 19 de la llista de la candidatura a les europees, ha pres el segon torn de lâacte, en què ha exposat una sèrie de reflexions per les quals ha estat encertat la presentació de la candidatura de les CUP a les eleccions europees. Amb el seu to didàctic, reflexiu i carregat dâironies ha defensat la candidatura com una eina més per preservar lâexistència dels catalans com a poble, actualment amenaçada: âA vosaltres us dic: âAlgun moment havíem de créixer i serà ara!â? A els altres, als ocupants, al poli dolent del PP i al poli bo del PSOE els direm: âRendiu-vos i us garantim un judici justâ?â?.

Finalment, Guillem Fuster, ha concretat amb exemples quines són les lluites que fan fort aquest projecte a lâàmbit de Sabadell, i ha indicat que només construïnt un contrapoder independentista podrem aturar les agressions i plantejar un projecte polític capaç de reeixir en els seus objectius: âCal caminar cap a lâautoorganització popular com a eina de transformació social i de construcció nacional dels Països catalansâ?.
Mira també:
http://www.cup-europees.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte de campanya de les CUP a Sabadell
05 jun 2004
JA ESTA BE DE TANT CUP, QUE ES COMPRIN UNA WEB I PUBLIQUIN ALLA!!!
(i escric en majuscules per que ho dic cridant, son mes pessats que el forum)
Re: Acte de campanya de les CUP a Sabadell
05 jun 2004
El 13 vota les CUP.. i el 14, la lluita continua!!
GUANYAREM LA LLIBERTAT!!
Re: Acte de campanya de les CUP a Sabadell
05 jun 2004
Amunt amb les CUP
Re: Acte de campanya de les CUP a Sabadell
05 jun 2004
ja esta bé, si vols més informació, que veig que t´interessa molt, entra a llibertat.com/cup
Re: Acte de campanya de les CUP a Sabadell
05 jun 2004
Visca la CUP, gràcies per la informació
oCUPes d'indymedia
05 jun 2004
em sembla molt bé que publiqueu les vostres mogudetes, però sent un partit polític, o una organització amb aspiracions d'ocupar càrrecs polítics, crec que seria més honrat per la vostra part que deixareu d'omplir la web amb propaganda.
Re: Acte de campanya de les CUP a Sabadell
05 jun 2004
Sí senyor, fora propaganda política d'indymedia. prlem de jardinería.
Re: Acte de campanya de les CUP a Sabadell
05 jun 2004
Quines burrades!
Indymedia és una web lliure, democràtica i de tothom. I aquestes informacions de la CUP són com les altres de qualsevol activitat constra l'explotació,la dominació, l'agressió o el feixisme.

I tot el que hi ha a Indymedia és POL�TIC, ja que la DOMINACIà és política. I fins la cultura i art que hi pugui haver a Indymedia és Política, ja que són una resposta al model de dominació política del sistema capitalista.

Com no serà plural indymedia, si respecta fins i tot les "opinions" insultants de les incursions fatxes perquè quedin retratades per elles mateixes.

Endavant amb indydemia i amb la llibertat

I molta sort pel projecte de la CUP.
Re: Acte de campanya de les CUP a Sabadell
05 jun 2004
Totalment d'acord amb Indymedier. Jo no podré votar a les CUP, de fet m'abstindré, però només faltaria que no ens poguessin enviar informació a Indymedia!! Segueixo amb interés la campanya de la CUP, que em sembla innovadora i arriscada. Molta sort companyes i companys!
Re: Acte de campanya de les CUP a Sabadell
06 jun 2004
la cup es la vanguardia revolucionaria dels paisos catalans
Sindicat