Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
MACROFESTA A LA HAMSA DISSABTE 5 A LES 23:00h, LLUITA SI, FESTA TAMBÉ!
04 jun 2004
AQUEST DISSABTE A PARTIR DE LES ONZE, MACROFESTA A LA HAMSA,AMB LA MILLOR MÚSICA DE TOTS ELS TEMPS!!!!: PUNK, HARDCORE, THRASH,ETC...
LLUITEM I DIVERTIM-NOS EN SOLIDARITAT AMB LA HAMSA I EL PATI BLAU!!!!

NO MÉS DESALLOTJAMENTS, JA N'HIA PROU D'ESPECULAR AMB LES NOSTRES VIDES.

US ESPEREM A TOTES! SALUT I REVOLTA
untitled.JPG
Comunicat dels joves terrassencs a qui els demanaven anys de presó



Aquest passat dilluns 24 de maig estava previst celebrar el judici contra dos joves de terrassa els quals estaven acusats d'atemptat a l'autoritat i lesions i els demanaven dos anys i sis mesos de presó i sis anys i sis mesos de presó respectivament
Aquestes persones estan acusades pel fiscal d'haver participat en uns incidents que es van produir quan un grup de joves va entrar en una casa okupada que havia estat desallotjada un mes abans per recuperar el material que s'havia quedat dins i d'haver agredit a la policia nacional espanyola quan es va presentar i va intentar identificar-los. D'aquests fets no hi va haver cap persona identificada ni detinguda i l'acusació es basa només en la paraula de la policia.


El dilluns 24 de maig a les 12 h. estaven citats els dos joves per ser jutjats. Es va convocar una concentració a les 11:30 o­n hi havia paradetes informatives i un equip de música o­n s'anaven llegint comunicats de suport i escoltant música. Va aplegar més de cinquanta persones. Els voltants del jutjat i la concentració estava ple de policies de paisà de la policia municipal i de la brigada d'informació de la policia nacional espanyola. o­n era més escandalós era a l'interior del jutjat que estava pres totalment per agents de paisà, aproximadament una vintena.


El judici es va iniciar cap a quarts tocats d'una i només començar el jutge va haver de deixar 15 minuts a la fiscal per que no s'havia estudiat el cas i anava una mica perduda. Després va continuar però un error en la fase d'instrucció (d'investigació, per entendre'ns) va motivar la suspensió del judici. Segons la defensa i després el jutge, es va comprovar que en el període d'instrucció no s'havia donat la oportunitat a la defensa de poder interrogar als policies i havia continuat la instrucció. Deixant als acusats en un estat d'indefensió i vulnerant l'article 24 de la seva constitució (que tant es preocupen en defensar). O sigui, que el judici en si no va arribar a començar i va quedar suspès sense data. S'haurà de fer tota l'instrucció de nou i després tornaran a posar una data, recordem que per fer tot aquest procés i triar una data de judici la "justícia" a Terrassa ja ha trigat 4 anys.


Des de Solidaritat Anti-repressiva de Terrassa fem una valoració positiva del judici. La intenció era o que s'absolgués als acusats o que s'arxivés el cas o es suspengués el judici. Qualsevol de les tres s'havia considerat com a bona, per tant a nivell judicial ha anat prou bé. La campanya també la valorem positivament, hi ha hagut molta difusió, els comunicats i els cartells s'han distribuït per molts llocs, hem realitzat vàries xerrades i hem rebut mostres de suport de tot arreu. Les convocatòries les va seguir força gent. Tenim constància que el jutge va rebre més de 200 cartes abans del judici. A nivell de discurs es va voler aprofitar el judici per dir que a Terrassa i arreu el capitalisme genera injustícies i que hi un grup de persones que lluita i les denuncia, i que es per això que les reprimeixen. Per tant el judici en sí era important( ja que demanaven penes de presó), però és més important abolir aquest sistema generador de misèria, odi i desigualtats i considerar els judicis i la repressió com una part més de la lluita, ja que aquesta és i serà l'únic camí.

AMB LA SEVA JUSTÃ?CIA NO ENS FARAN CREURE !!!
QUI SEMBRA LA MISÈRIA RECULL LA RÀBIA!!!


No volíem acabar sense agrair a totes les persones, assemblees, col.lectius, cases okupades,... el suport que de forma solidària hem rebut durant tota la
campanya.


També us convidem aquest dissabte 5 de juny a les 23 h. al CSOA HAMSA o­n farem una festa per ajudar a pagar les despeses del judici i la campanya.

LLUITA S�, FESTA TAMBÉ !!! QUE NOS QUITEN LO BAILAO!!!

Solidaritat Anti-repressiva de Terrassa

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat