Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: guerra
Manifestació a Barcelona en suport al poble Palestí
01 jun 2004
Dimarts, 1 de juny de 2004 a les 17:43


El proper dijous dia 5 de juny es compleixen 36 anys de l'ocupació militar israeliana a Palestina. Coincidint amb aquesta data, la Xarxa d'Enllaç amb Palestina, amb el recolzament de la Plataforma Aturem la Guerra, convoca un acte d'homenatge a totes les víctimes de l'ocupació.

L'acte es farà el dia 5 de juny a partir de les 19:30 a la placa Sant Jaume de Barcelona i consistirà en la construcció d'un mur amb 500 caixes de cartró, simbolitzant el mur que l'Estat d'Israel està construint per aïllar els territoris ocupats de Palestina i que ha significat ja l'expropiació il·legal d'un 20% de territori palestí.

A més de la construcció d'aquest mur simbòlic, oberta a la participació de tothom, també hi haurà l'actuació de General Mierden.

En l'acte es vol recordar les més de 2.800 persones que han mort durant la Segona Intifada -palestins, israelians i internacionals- i denunciar la persecució que pateixen desde fa mesos els periodistes i treballadors d'organitzacions humanitàries a la zona. Recordem que fa només dos mesos una voluntària nord-americana de l'organització Moviment de Solidaritat Internacional va morir atropellada per una excavadora israeliana i un altre company de la mateixa organització es troba en coma irreversible després que franctiradors israelians li van disparar un tret al cap. També han mort en els darrers mesos un treballador de Nacions Unides i un periodista italià, i nombrosos treballadors humanitaris han estat ferits, arrestats o expulsats del país en un intent d'eliminar testimonis davant les negociacions del Full de Ruta.

Organitza: Xarxa d'Enllaç amb Palestina (palestina ARROBA llibertat.com)
Recolza: Plataforma Aturem la Guerra
Dijous 5 de juny 19:30 hores a la Plaça Sant Jaume. Homenatge a les víctimes de l'ocupació.
Mira també:
http://www.racocatala.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more