Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
RESCAT denuncia que s'hagi filtrat el contingut de la sentència a la premsa
01 jun 2004
Comunicat de RESCAT en referència a les informacions aparegudes a la premsa al voltant de la futura sentència del judici contra 8 catalans del passat mes d'octubre.
Davant informacions aparegudes a la premsa al voltant de la futura sentència del judici celebrat al mes d'octubre de 2003 contra 8 catalans i catalanes, i en la que es condemna a penes de presó a tres dels encausats, a 5 anys de presó per els altres tres i s'absol els altres dos encausats, Rescat, col.lectiu de suport a presos i preses polítiques catalanes,
Denuncia:

- Que transcorregut set mesos des de la celebració del judici no ha sortit sentència, sense que hi hagi cap causa que justifiqui aquest endarreriment.

- Que paradoxalment el possible contingut de la mateixa ha estat filtrat íntegrament a la premsa sense que ni els encausats ni els seus advocats hagin rebut cap tipus de notificació.

- Que tot això posa en manifest tant el caràcter polític de tot el procés, com la parcialitat del sistema judicial espanyol.

Per tot això, un cop es publiqui oficialment la sentència es convocarà el dia següent una concentració a les 20 hores a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, en solidaritat amb els represaliats i en protesta per la via repressiva utilitzada per l'Estat espanyol per afrontar els conflictes polítics.

Rescat. Col.lectiu de suport a presos i preses polítiques catalanes
www.rescat.org , .

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat