Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Mayol critica el Fòrum i el PSC critica Mayol
30 mai 2004
S'encenen les primeres guspires. Mayol critica alguna coseta del Fòrum, Casas (PSC) li recorda que ella en forma part. CiU i PP es riuen de Mayol. Esperem que cremi tot ben aviat.
Imma Mayol ("pija de debò"), tercera tinent d'alcalde, ha posat en dubte alguns punts del Fòrum:
- proposava fer alguns dels "debats" gratuïts (potser pq no hi va ningú?)

- i, bàsicament, parlava de la necessitat de la participació de la gent, de que "moltes decissions les prenen només uns quants" i algo sobre que "hem d'arribar a la gent".

Han començat així les primeres baralles en l'organització. Xavier Casas, primer tinent d'alcalde, ha dit que "les crítiques constructives són positives, però s'han de fer a porta tancada. Mayol va formar part en moltes comissions que van pendre decissions, i encara és part del Fòrum".
Desde el PP i CiU també han mossegat una miqueta. "no es pot fer govern i oposició a la vegada". Clar, els feixistes no accepten crítiques. Però en aquest cas... quin partit polític és d'oposició al Fòrum?

Mayol, em caus de pena. Ets lamentablement d'esquerres, i el teu partit i els seus gossets adjunts (EV, EUiA, PRT...) també feu llàstima. Per cert, algú sap quan donaran noves xifres d'assistència al Fòrum? O ho deixen ja directament pel final, i així ho falsejem tot de cop? I els mèdia faran algo o seguiran anant al Fòrum? Al final només hi haurà els ponents i els periodistes! Francino llepaculs!
Ànims pels del Parc Central Park, un desallotjament de debò, oi, Imma?

Abaix el Fòrum! Tanquem el Fòrum!http://www.rotorrr.org/p_central/
http://es.geocities.com/milongabcn/frameizforum.html
http://www.barcel0na.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mayol critica el Fòrum i el PSC critica Mayol
30 mai 2004
Eleccions a Europa passant per Espanya, i comencen les desavinences de rigor!! PSOE i els seus socis criticant-se les vergonyes, i despistant el personal.

I, no és per menys, es que aquesta Europa construida doblement des dels estats es el pitjor per Catalunya.

Com es que cap partit diu que cal sortir d'aquesta Europa? Una Europa que no vol que un idioma propi d'Europa com el català no sigui legal, es una europa de l'opressió i la marginació dels pobres.

Elecció directa sense passar per l'estat.
Una Europa sense Estats.
Re: Mayol critica el Fòrum i el PSC critica Mayol
30 mai 2004
Necessito ajuda: quina connexió hi ha entre el que escrit i aquesta resposta? Em sembla que parlava del Fòrum.
Re: Mayol critica el Fòrum i el PSC critica Mayol
30 mai 2004
La Mayol sortia elogiant el Fòrum a la ultima revista municipal
Re: Mayol critica el Fòrum i el PSC critica Mayol
30 mai 2004
me parece que dignitat quiere vincular el desmarque de la maiyol con la campaña por las elecciones europeas.no parece un motivo menor.otro es que efectivamente dentro ya no se aguanta el malestar del forum del fracaso.
es curioso oir a unos diciendo que los trapos sucios se limpian en casa,la otra, mayol quejandose que no la hacen caso y por eso lo grita por la ventana.sembla "la cosa nostra" pero sin al pacino,que quieras o no, si tiene 1 fascinacion,o varias
Re: Mayol critica el Fòrum i el PSC critica Mayol
30 mai 2004
POr favor que es eso?, vivo en barcelona y no sabia que se celebrase nada de eso.
Primera noticia.

;-)
Re: Mayol critica el Fòrum i el PSC critica Mayol
30 mai 2004
Aquí tan pronto estamos en las elecciones europeas, ya comienzan a desmarcarse. Lo visto, jugar a 'yo no concozco a estos individuos', 'yo ya lo habia dicho', 'es vuestro problema porque yo ya os lo advertí'.

Hagan apuestas. Tal como está yendo la cosa, ¿conseguiran alargar el forum del cemento un mes más?. es de suponer que sí dada la avalancha de propaganda y de medios periodisticos a su alcance, aunque dada la evolución que lleva, esto se parece más a una exposición al aire libre del construmat (material de construccion) que a cualquier otra cosa.

Lo peor es la sensación de que ni aun regalándo las entradas eso se va a llenar. (de fet sembla que és lo que es fà als 'dialegs'.

Bé passi el que passi, esperem que es compleixin les obligacions amb els artistes i altres que es van veure atrets pels organitzadors i després es van trobar una altra cosa, com espectacles sistematicament mig buits, pel bé de l' imatge de la ciutat.

Si no es produeix un increment espectacular de visitants, i es percebeix com a fracàs el no arribar a les previsions, esperen els organitzadors que vindran a la clausura els mateixos vips de l' inauguració, o temen que els hi faran una 'espantà'?.

Bé, tot aixó i d'altres interesants questions es veuran a les properes setmanes, a´més a més amb unes eleccions al mig.
Re: Mayol critica el Fòrum i el PSC critica Mayol
31 mai 2004
i això de la Consulta Social Europea tb ho monten els del Fòrum de Barcelona?
La Consulta Social Europea no és Fòrum!!!!!!
31 mai 2004
joder la penya, que mal informada.

La Consulta Social Europea que se celebrará el 13 de junio está organizada por gente de los movimientos sociales, lo que pasa es que mucha gente aun está despistada respecto a la Consulta, porque hemos tenido muchisimas cosas: May Day, Copyleft, Antiforum, Anticonstitución europea, Antiboda,...

Quien quiera saber sobre la Consulta puede consultar en www.consultaeuropea.org

Por cierto, se necesitan brazos para pasarles por la cara, en el dia de su fiesta mayor (el dia de las elecciones), que no queremos una democracia delegada en la que se vota un partido que durante 4 años pueda hacer lo que quiera.

Además la Consulta no acabará con unos resultados en las elecciones, sinó que continuará intentando aumentar el debate en los barrios para autoorganizar a la gente.

Aupa Consulta!!!!!
Colera camping CNT