Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Topada amb el propietari a la nova okupació del barri de Gràcia
29 mai 2004
Després de culminar dijous la manifestació de resposta al desallotjament del Monstru del carrer Banyoles amb una nova okupació al carrer Santa �gata, aquest dissabte s'ha produït una topada.
Els fets s'han produït a mig matí, quan el propietari ha decidit tirar pel i saltar-se els tràmits judicials i policials de denúncia i ha enviat un camió amb una dotzena de paletes a sou amb l'objectiu de tapiar la casa.

La cosa ha quedat en res per intercessió del representant de la immobiliària i de l'advocat dels okupes i la casa es manté okupada al número 28 del carrer de Santa Àgata (Gràcia).

OKUPA I RESISTEIX

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Topada amb el propietari a la nova okupació del barri de Gràcia
29 mai 2004
ànims companys del c/santa àgata , planteu-los cara !!

un desallotjament , mil okupacions !!!
Re: Jo no ho veig molt clar
29 mai 2004
Quina culpa te el propietari de l´especulació inmobiliària?

Per qué veieu tan clar que ell és el culpable de tot, i els okupes són els bons?

Mort al capitalisme, visca el comunisme llibertari.
Re: Topada amb el propietari a la nova okupació del barri de Gràcia
29 mai 2004
El propitari, pel sol fet de mantenir un espai vital, com es una casa, en lamentables condicions, tancada, sense donarli cap ús,sense llogarla, ni fer la servir absolutament per res, i , lo més segur amb anims de fer passar el temps , per fer "engreixar el porc".Es co-responsable de que determinat col.lectiu, i fagi un ús social, i responsable, sense maltractar el inmoble, però amb legitimitat per fer- ho.El propitari no perd el seu inmoble, però , amb la seva actitud de deixadesa, envers el que , moltes vegades despres dúna ocupació els mateixos propitaris corren per llogarla, tapiarla,o enderrocarla, es corresponsable també directa o indirectament de el entramat especulatiu .La majoria de vegades el inmoble es retornat en millor estat del qu es trobava,(per lo menos amb menos merda dintre),ijudicialment en máx de 6 mesos si la finca no forma part de ningun entramat negre,les ordres de desallotjament es porten a terme, i,.`per collons o a hosties s´ha de sortir,i, tornar a comencar de nou.Es vital , que desp`res de un desallotjament, s´en ocupi un altre inmediatament.En aquesta "borratxera" especulativa dels pisos, bona part de culpa la tenen també els propitaris, per cedir els pisos a inmobiliarias que fixan els preus , i els hi fan "pallas mentals " als propitaris, fen-los creure que en comtes de tindre un pis , tenen la solució als seus problemes o, a la seva jubilació (anticipada). La okupacio es un metod valid en els temps que corren, pero sempre ha de ser responsable i , amb ulls i cap,desgraciadament, no sempre es aixi, i les invasions de "peus negres", sense formes , ni conciencia politica, i ni tan sols social, fa que la ocupació sigui encara vista malament per5 molta gent,(incluida una bona capa social dels treballadors-es).MORT A L´ESTAT!
MORT AL CAPITAL!
VISCA LA ANARQUIA!
Re: Topada amb el propietari a la nova okupació del barri de Gràcia
29 mai 2004
Aupa Black Flag, muy bien dicho!

Para mi sería una buena idea, además de okupar una nueva vivienda después de cada desalojo, reunirse cada dos o tres meses para liberar un nuevo espacio.
En Barcelona hay miles de viviendas vacías, y si okuparamos una cada dos o tres meses habría más okupaciones que desalojos
Re: Topada amb el propietari a la nova okupació del barri de Gràcia
30 mai 2004
Potser si, però hi ha "propietaris" i propietaris. Penseu que no tothom té la pasta per fer les obres que a vegades calen. No s´ha d´estar en contra de tothom, la veritat.
Salut
Re: Topada amb el propietari a la nova okupació del barri de Gràcia
30 mai 2004
si, pero que rápido que manda un camión de paletas para tapiarla, eh? que le tapien a él dentro de un pozo!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more