Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
10 anys Organitzant la Dissidència des de les Aules
29 mai 2004
Benvolguts companys i companyes:

Enguany l’Alternativa ESTEL, sindicat d’estudiants de l’esquerra independentista, fem deu anys. Durant tot aquest temps, han passat molts militants, col·laboradors o simplement simpatitzants per a la nostre organització i és per això que, aprofitant el recent aniversari d’AE, volem celebrar-ho reunint-vos a tots.
sopar.jpg
Per tant, celebrarem un sopar-concert el proper 5 de juny per a tots aquells que en els últims 10 anys heu escrit la petita història d’Alternativa ESTEL portant les reivindicacions de l’Esquerra Independentista a les aules i aconseguint que siguem un referent per a tots aquells estudiants que, com nosaltres, creiem en un ensenyament públic, popular català i de qualitat.

Evidentment, ens és molt difícil arribar a tots aquells ex-militants que voldríem i és per això que us demanem que feu la màxima difusió d’aquest acte entre tots aquells militants amb els que vàreu compartir la dissidència a les aules durant el temps en el que veu estar a la universitat o al institut.

Esperem poder retrobar-nos tots en aquest acte que tindrà lloc al CAT de la Vila de Gràcia ( Travessia Sant Antoni 6 ) el proper dissabte 5 de Juny.


PROGRAMA:

- 21’00: Exposició del 10 Construint l’alternativa



- 21’30 Inici del sopar



- 22’30 Acte Polític amb parlaments de:

membres representatius de la història d’AE
membre d’Agir ( sindicat de l’EI gallega )
membre de l’actual Permanent Nacional d’AE

- 23’00 Concert amb cantautors :

Albert i Bernat
Merino

El preu de l’acte serà de 10 euros
Mira també:
http://www.alternativaestel.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat