Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
comunicat: la policia desallotja un parc!
28 mai 2004
viernes, 27 de mayo 2004, 14:30h
LA POLICIA DESALOJA UN PARQUE DEL POBLENOU

el carrer pels ciutadans, feu costat als veins del poble nou: dema, a las 12:30, tots al parc central park (diagonal - pere IV)

las fuerzas de seguridad del estado vallan el parc central park:¡el espacio público no puede ser utilizado por el público!?

según parece, siguiendo las directrices del regidor socialista del distrito, sr. narvaez, han aparecido, en un terreno abandonado a su suerte hasta hace unos días, equipos de bcneta, la guardia urbana, la polícia nacional ¡y agentes de la secreta! para desalojar y vallar el sitio.

¿El motivo de todo esta accion de fuerza por parte de la regiduria?

Esta es la convocatoria:
"ParcCentralPark, una iniciativa que viene del barrio Poblenou, se propone recuperar este espacio para el uso público.
Esta zona estará abierta a todo tipo de iniciativas urbanas que devuelvan
el espacio público a los habitantes de la ciudad. Desde ParcCentralPark se invita a la gente a utilizar este espacio con sus iniciativas y
propuestas."

No nos parece normal ni aceptable que se trate a los ciudadanos que se ponen manos a la obra para construir un parque de esta manera. ¡¿Que hem de fer?! MAÑANA, A LAS 12:30 H EN EL PARC CENTRAL PARK

http://www.parccentralpark.net/

¡PASALO!!!
Mira també:
http://www.parccentralpark.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: comunicat: la policia desallotja un parc!
28 mai 2004
SEGURAMENT EL VALLARÃN DEMà AL MATÃ?, JA QUE A LES 21HORES nomès hi havia una furgona i un cotxe de la urbana.Les valles estan amuntegades per zones i segurament abarcaràn tot el solar.Resulta graciós que dins el solar hi ha una nau abandonada en la que hi viuen farà més d'un any un grup de persones que es busquen la vida com poden; abans treballaven venent material reciclat al clausurat parc de les Glories. Aquesta tarda encara hi eren.
Re: comunicat: la policia desallotja un parc!
28 mai 2004
El senyor Narvàez, regidor socialista del districte de Poble Nou, s'ha cobert de glòria. Aquest és el concepte que té aquest individu de la "participació ciutadana". Si tanta por fa una iniciativa com aquesta, és que realment s'havia i s'ha de fer. No ens deixem trepitjar pel feixisme d'aquests postmoderns del forum de les mentides.
Endavant amb Central Park.
No vas ser el regidor si no Clos directament el que va difigir la operació
09 jun 2004
Les donae por una iniciativa ciutatana tan aprop del forum de les mentides. A ParcCentralPark es mostrae lo que es realment un forum fet amb la gent i sense guanyances economiques per als organitzador, sense patrocinadors ficant la garra, sense donar un millo a cada xerraire, amb disidencia, dialeg, cultures d la ciutat (es a dir amb la inclusió dels inmigrants tambe), netejant un parc programat i no fet q estae ple d merda (terrorisme total, enviem a la policia!!!), pacificament fet fins l'arribada de la policia que va esser pacificament pactada i es va poder lograr la tarda del dissabte despres de hores (fer el treball que l'ajuntament no ha fet durant anys), etc, etc, etc

Com escomença a dir la gent, el forum de les mentides es una mostra de la propaganda del fascisme posmodern per a fer-nos mes esclaus i degradar les nostres vides mes.

Si vols participar encara se continuen fent coses

- Neteja i construcció - 18h - tots els dimecres, dijous y fins de semana!
- Tots els dijous - 20h - assemblea en el Parc!
vecinos venid al foro
09 jun 2004
otra forma de comunicarnos, ademas de en el parque algun ratillo.

me he encontrado este link de un foro de opiniones de lo del parccentralparc
http://pcp.riereta.net/
Sindicat Terrassa