Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Vilanova (garraf)
26 mai 2004
s'okupa un altre espai com lluita contra l'especulació de l'ajuntament de VIlanova,i pels mes de 300 habitatges buits al casc antic.
CASES SENSE GENT I GENT SENSE CASES,
COM S'ENTÉN?

Passejant per Vilanova no trobem més que solars que segurament d'aquí a menys d'un any es convertiràn en blocs de pisos de mes de 40 milions de pts.També podem observar ETT'S,on l'esclavitud és renumerada a 5 euros l'hora,i més enllà cases buides,cases sense vida,a punt de ser especulades per les inmobiliàries.
L'habitatge -1 dret constitucional - s'ha convertit en quelcom inaccessible per a gran part de la població,impedint l'emancipació dels i les joves.
Davant aquest panorama,l'assemblea okupes de Vilanova,hem decidit, mentre's hi hagin espais buits,sense que ningú que hi habiti,i mentre's hi hagi la consciència especulativa de l'ajuntament de Vilanova,d'enderocar edificis emblamàtics en mig del casc antic de Vilanova,seguirem okupant cases i espais buits.Hem decidit okupar la casa del c/major nº60,que està en desús des de fa temps.
Aquest espai no pretén només resoldre el problema de la vivenda de les seves habitants,també ésu na forma de lluita i de reinvindicació contra u nsistema que fà prevaldre el dret a la propietat privada per sobre el dret a una vivenda digne.

-En paraules d'Eduardo Galeano,"Los sueños y las pesadillas están hechas de los mismos materiales, pero esta pesadilla dice ser nuestro único sueño permitido:un modelo de desarrollo que desprecia la vida i adora las cosas"

Per iniciar el nostre projecte dels nostres somnis,properament pensem a destinar part de la casa a Centre Social Okupat,per tal de donar un ús social a aquest espai,perquè aquest lloc sigui obert a totes i a tots.

QUAN VIURE ÉS UN LUXE,OKUPAR ÉS UN DRET !
ASSEMBLEA D'OKUPES DE VILANOVA.
CENTRE SOCIAL OKUPAT EL KEO

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a Vilanova (garraf)
26 mai 2004
Molt bona sort amb aquest projecte companyes!!

Sempre endavant!!!
Re: Nova okupació a Vilanova (garraf)
26 mai 2004
Tot el suport des de Vilafranca...
http://www.cupvila.org
Re: Nova okupació a Vilanova (garraf)
26 mai 2004
Salut companys i endavant!
NO ENS FARAN CREURE!.

www.okupes-sbd.tk
Sindicato Sindicat