Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
La toma, dijous a Cotxeres
26 mai 2004
La Toma, documental de Naomi Klein, el dojous 27 de maig, a les 20.00h, a Cotxeres de Sants. BCN.
L'Assemblea de Barri de Sants i el Centre Social, juntament amb altres col·lectius de base, us convidem a veure el documental sobre les fàbriques expropiades i sota control obrer que estan sorgint com a resposta a l'Argentina devastada pel capitalisme depredador.

Hem convidat a la gent de la Xarxa contra el tancament d'empreses, i esperem que el documental serveixi per a prosseguir amb la lluita contra la precarització de la vida i amb la gestació d'alternatives autogestionàries.

Salut.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La toma, dijous a Cotxeres
26 mai 2004
Fábricas ocupadas frente a burocracias sindicales.
CCOO-UGT siervos del capital!
Re: La toma, dijous a Cotxeres
27 mai 2004
Està bé que convideu a la Xarxa contra els tancaments, a veure si així agafem més idees, el dolent de tot això és que els currantes d'aquí han assumit el capitalisme com a propi i l'únic pel que estan disposats a lluitar és per tants dies de pagament per any treballat, recolocacions encara que sigui de forma precaríssima i en sectors que desconeixen, indemnitzacions, etc, etc.

La Xarxa contra els tancaments deixa de tenir sentit en quant els treballadors afectats, als quals ens volem solidaritzar, prefereixen negociar almoines a plantejar sortides. Enlloc de No als tancaments haurien de fer servir un altre lema que digues, "Me la sua si tanqueu, dona'm un grapat de diners".

Panasonic, Samsung, Valeo, Fisipe, Reno de Medici.....que estan fent per no tancar les seves factories. La Xarxa no és una avantguarda, simplement recolza, però a qui vol recolzament i està disposat a lluitar.
Sindicato Sindicat