Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Atenció! la sentència del judici a l'Audiència Nacional de l'octubre de 2003 pot sortir en pocs dies
26 mai 2004
Comunicat de Rescat
Atenció! la sentència del judici a l'Audiència Nacional de l'octubre de 2003 pot sortir en pocs dies

El passat dia 25 de maig el diari El Pais publicava en la pàgina 23 que la sala de l'Audiència Nacional encarregada de dictar sentència en el judici del "comando Barcelona" de l'octubre del 2003 s'ha compromés a fer-la pública aquesta mateixa setmana; en aquest judici van ser encausats els presos polítics catalans Diego Sánchez, Zigor Larredonda (tots dos amb demandes de 12 anys de presó) i Laura Riera (amb una demanda de 10 anys de presó); també van ser acusats en aquest procés cinc catalans i catalanes més acusades de "col·laboració amb banda armada" i amb demandes fiscals de 7 anys de presó.

Des de Rescat fem una crida a estar atents els propers dies a una sentència que, en cas de ser condemnatòria, podria significar la ratificació de la pena de presó pels presos polítics actualment empresonats, i que pot suposar també la detenció i entrada a presó dels inculpats actualment en llibertat.

En cas de que la sentència de l'Audiència Nacional espanyola fos condemnatòria, el dia següent de fer-se pública es realitzarà una concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona a les 20 hores en solidaritat amb els encausats i contra les mesures repressives de l'Estat espanyol.

Llibertat presos i preses polítiques, la repressió no és la solució!

Audiència Nacional, tribunal polític d'excepció!

Rescat, col·lectiu de suport a presos i preses polítiques catalanes

www.rescat.org, info ARROBA rescat.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atenció! la sentència del judici a l'Audiència Nacional de l'octubre de 2003 pot sortir en pocs dies
26 mai 2004
a el punt d'avui:

Traslladen de presó la terrassenca acusada de col·laborar amb ETA

La terrassenca Laura Riera, jutjada a l'octubre per suposada col·laboració amb el comando Barcelona d'ETA, va sortir de la presó de Badajoz dilluns en un comboi de trasllats penitenciaris. Portaveus de la presó van confirmar a la família Riera que el comboi —en una ruta de dos o tres dies— es dirigeix a Madrid, però no els van concretar a quin centre la traslladen i per quin motiu. La sentència del judici de l'octubre s'ha de conèixer aquesta setmana i es fixarà la data d'una altra vista, en què Riera i Zigor Larredonda seran acusats d'haver ajudat ETA en l'assassinat del regidor del PP de Viladecavalls Francisco Cano Consuegra.
Sindicato Sindicat