Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
No hi ha color
25 mai 2004
No ens en adonem de on som.
Estem en mig d'un mon psicotitzat.
Els anincis televisius manipulen continuament, i alienen, les mentalitats de tos/es els /les jovens que pugen.
La civilització consumista opera com un "RENTAT DE CERVELL" per a tots i totes. Si, els més vellets ho resistim perque no hem naixcut amb aquesta cultura.

Però a les escoles , l'ensenyament obligatori es trova amb un teç de l'alumnat que passa de dot sense més alternatives que l'egocentrisme i el consumisme.

Sort dels que tenen fills o filles "diferents". Quen no és posen minifaldes per enlluernar als nois o que no fan models tunnig dels seus cotxes preferits d'amagat.

Tan lluny de la realitat esta la societat progre?

No tinc solucions, ho reconec. Però, aquesta realitat ens avoca a la misèria de valors. No dels valors tradicionsls.... sino de qualsevol iniciiativa personal.

Anar a una reunió de pares/mares és una tortura. Veure com a un plataforma els partits manipulen. Saber que els teus esforços pel bé comú son una mena de frikilandia.

Ke ens keda?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No hi ha color
26 mai 2004
ens queda poder fer entendre als nostres fills i familiars com a mínim, que aquesta societat: no és justa, és una societat on és valora mes els cales, o la roba de marca que porti cadascú, consumisme per tot arreu.

Fer-los entendre que per molt que consumeixis no tindràs mes felicitat...
No hi ha color
26 mai 2004
Por suerte esta naciendo una nueva sociedad con una conciencia global que no acepta los valores del egocentrismo y el consumismo, sino los de solidaridad, y humanidad...A una chispa le sigue una gran llama...
Re: No hi ha color
26 mai 2004
a quin cine la fan aquesta?
Re: No hi ha color
26 mai 2004
Pues ...la hechan en Brasil MST, en Ecuador CONAIE, Confederation Paysane y Attac en Francia,tb en el foro de los pobres en Tailandia, Third word network en Malalasia....Ong's,movimiento obrero,movimiento campesino...etc

No tendrás problema para verla.

Como dice Chomsky, las tres formas seguidas que ha conocido el poder totalitario y fascista a lo largo de la historia son:
-el nazismo
-el bolchevismo
-TINA(there is no alternative)--->La ideologia de los nuevos oligarcas para defender este sistema asesino.No hay alternativa.

Asi quieren que penseis...como esceptico
Sindicat Terrassa