Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : ecologia : altres temes : especulació i okupació
Movilització ecologista a les Illes Balears contra el nou Pla de Carreteres
25 mai 2004
El manteniment del Pla de Carreteres en la seva integritat suposaria una agressió de primer ordre al territori i al medi ambient de les Illes Balears.

A petició del diputat d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) al parlament espanyol, Agustí Cerdà, representants del grup ecologista GOB i d'altres en defensa del territori balear compareixen avui al parlament espanyol demanant la seva aturada o revisió perque suposa "un elevat consum de territori, una agressió a espais naturals, una desvirtuació paisatgística i una aposta pel transport privat en detriment del transport públic".

www.gobmallorca.com
Compareixeran avui dimecres davant la comissió de Medi Ambient del Congrés dels Diputats per demanar l'aturada o la modificació dels projectes de carreteres previstos per a l'Illa, així com les ampliacions de l'aeroport.

En aquest sentit, el GOB reclama una modificació radical dels convenis de Carreteres signants entre el Govern Central i el Govern de les Illes Balears. Segons aquest col·lectiu, el manteniment del conveni de Carreteres en la seva integritat suposaria una agressió de primer ordre al territori i al medi ambient de les Illes Balears.

Ho és ja que implica "un elevat consum de territori, una agressió a espais naturals, una desvirtuació paisatgística i una aposta pel transport privat en detriment del transport públic".
Mira també:
http://www.gobmallorca.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Movilització ecologista a les Illes Balears contra el nou Pla de Carreteres
26 mai 2004
A mem si servirà de res que se reunesquin. Trob que si l@s mallorquin@s no mos movilitzam, fent accions, perquè tot@as sabem que les manifestacions no serveixen per res aquí. Si realment estimam més la terra que els putes euros, perquè no feim vagues generals, que tothom se mulli. Ana a una manisfestació un dissabte o diumenge horabaixa no serveix de res.
Sindicato Sindicat