Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Gran Concert 3r Aniversari Ateneu Candela
25 mai 2004
Aquest dissabte varem començar els actes de celebració del 3r Aniversari de l'Ateneu Candela.
Es fa fer tota una jornada de portes obertes a Vapor Ventalló amb pararadetes informatives, exposicions, una petita obra de teatre i un conatautor....
cartell_3er_aniv_candela.gif
....i continuem amb l'aniversari. El proper dia 5 de juny el GRAN CONCERT...no hi faltis!!!!!!
Mira també:
http://www.ateneucandela.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Gran Concert 3r Aniversari Ateneu Candela
25 mai 2004
qe pinten aqi com a patrocinadors "las madres unidas contra la droga"!!??
la droga no es el problema, la droga no es adictiva, la prohibición es el problema, algunas personas tienen subconcientes adictivos!!!
Re: Gran Concert 3r Aniversari Ateneu Candela
25 mai 2004
Benvolgut Noi,
abans de fer el ridícul escribint aquests disbarats t'hauries d'informar més de les coses. Madres unidas contra la droga és un dels col.lectius que més feina fa a les presons i amb la gens més exclosa.
Son un grup de dones que sorgeixen als a Vallekas, mares de persones empresonades i molt d'ells amb problemes amb l'heroina.
Enfront això, comencen tota una activitat de suport a les persones preses denunciant que les presons són una mostra més del fracàs del sistema. Ajuden i molt a les persones preses.
A més, participen activament en totes les xarxes del moviment metropolità a Madrid, des de La Semana de Lucha Social, las marxes contra l'atur i l'exclusió, el suport al Laboratorio i totes les iniciatives del moviment global i antiguerra.
No hi ha cap persona a Madrid que desconegui la seva feina. I fóra de Madrid, les persones més actives dins el moviment les coneixen i valoren la seva experiència com una de les punta dins les mètropolis postfordistes, de treball directe amb l'exclusió social més extrema.
Així noi, que abans de començar a criticar has d'informar-te!
Re: Gran Concert 3r Aniversari Ateneu Candela
25 mai 2004
Gràcies per la info...
ja em callo la boca!
Sindicat