Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Acció de protesta davant d'una Empresa de Treball Temporal a Vilafranca del Penedès
24 mai 2004
Aquest passat divendres 21 de maig, novament a Vilafranca del Penedès, membres de l’esquerra independentista d’Endavant van concentrar-se davant d’una Empresa de Treball Temporal, seguint amb la campanya nacional d’aquesta organització, Capitalisme és Precarietat.
ett1.JPG
ett2.JPG
En aquesta acció, la denúncia de la polítia contractual i precaritzadora de les ETT, va centrar la concentració la qual, com en d’altres ocasions, va anar seguida d’enganxada de cartells reivindicatius i informatius a la façana de l’establiment. En el mateix acte es van repartir varies octavetes informatives de la política d’aquestes empreses, i d’altres les quals també prioritzen el benefici propi i el negoci particular per sobre els drets de les persones.

També cal remarcar que aprofitant l’ocasió, Endavant (OSAN), va anunciar la manifestació que es durà a terme a Vilafranca el proper dissabte 5 de juny a les 19 hores a la plaça de la Vila. Aquest acte és el que coliminarà la Campanya contra la Precarietat dins el marc de la comarca de l’Alt Penedès.
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció de protesta davant d'una Empresa de Treball Temporal a Vilafranca del Penedès
25 mai 2004
Ei ulls, está de puta mare, pero he vist q no penjeu les noticies a la plana web d'endavant, q ultimament esta un poc morta. Aixi q us anime a penjar-ho també allá. Enhorabona per la campanya i per la tasca q feu a vila. Salut.
Re: Acció de protesta davant d'una Empresa de Treball Temporal a Vilafranca del Penedès
25 mai 2004
Ben fet, una acció directa i alhora néta.

Cal dir-ho ben alt i ben clar, "Capitalisme és Precarietat"!!
capitalisme es feixisme
26 mai 2004
cal dir`lo
Sindicato Sindicat