Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : mitjans i manipulació
> El projecte Pluràlia TV continua avançant a València
23 mai 2004
De Pluràlia TV (www.pluralia.tv), ja s´ha parlat altres vegades. Es tracta d'un nou projecte de 'televisió lliure, plural i democràtica' per a la capital del País Valencià que és impulsat per un grapat d'entitats cíviques i socials de la ciutat.

Tot i que ja se n'han fet presentacions anteriorment, avui els impulsors de la iniciativa han muntat, a partir de les cinc de la tarda, una 'gala de teatre i música per un nou model de televisió' a l'Institut Benlliure de València. En la gala artística, coorganitzada amb l'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians (www.aapv.net) i el Fòrum Social de les Arts (www.forosocialartesvalencia.com), hi haurà actuacions teatrals de Xavi Castillo, Pau Blanco, i Mónica i Juanito, concerts dels músics Miquel Gil, Rafa Xambó i la Fusteria, a més del recital poètic del Morralito.

Tot això servirà per presentar els programes que configuraran la futura programació de PluràliaTV.

Pluràlia TV no és pas l'únic intent de muntar una televisió de tipus cooperatiu. A l'àrea de Barcelona ja funciona des de fa mesos la campanya Okupem les Ones (www.okupemlesones.org), que treballa per una televisió i una ràdio que doni veu als moviments socials.

This work is in the public domain
Sindicat