Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
L'Associació de Mares i Pares Alarmats Pels Fets de Sants demana ajuda
23 mai 2004
L'Associació de Mares i Pares Alarmats Pels Fets de Sants (MAPAFS), es dirigeix a vosaltres, per posar-vos al dia de la situació jurídica en que es troben els nostres fills i filles HAN COMENÇAT A ARRIBAR LES EXECUTORIES I TENEN UN TERMINI CURT DE DIES PER FER EFECTIVA LA MULTA. www.pangea.org/mapafs
Com deureu recordar encara, el 12 d'octubre de 1999, van ser detinguts a Barcelona 26 joves, que la policia acusava de participar en la manifestació antifeixista i els aldarulls que s'hi van produir, 14 d'ells van estar empresonats durant 10 dies. Dos anys i mig més tard es varen sobresseure els procediments contra els menors d'edat. L'any 2003 se celebrà el judici, durant cinc dies, contra els 17 joves restants.

La sentència que en va resultar fou:

Condemna d'un any de presó per delicte de desordre públic. Condemna d'un any de presó per delicte d'atemptat i condemna de 10 mesos de multa amb quota diària de 6 €, més la indemnització conjunta i solidària al Ministeri del Interior pels danys causats als vehicles oficials en la suma total de 2.157,57 €.

Els advocats presentaren un RECURS D'APEL.LACIÓ, contra l'esmentada sentència, per entendre que s'ha produït un error en l'apreciació de les proves i, subsidiàriament, s'entén, també, que s'ha produït infracció de precepte legal.

En data de març de 2004 el tribunal que ha mirat el recurs, sentencia les mateixes penes pels 14 joves i demana la mateixa quantitat de multa.

Les mares i pares d'aquests joves continuem creient en la innocència dels nostres fills, ja que durant el judici, al que hi vam poder assistir, no va sortir en cap moment cap prova que abonés la seva inculpació i a més les declaracions dels policies eren plenes de contradiccions i per això, ens dirigim a vosaltres per demanar-vos el vostre suport moral i econòmic i, dins de les vostres possibilitats fer arribar l'ajuda al compte solidari:

MAPAFS: Caixa de Manresa: 2041 0098 82 0040011339

Necessitem els diners a fi de pagar les multes i evitar que els joves vagin a la presó i poder iniciar el recurs al tribunal constitucional per tal d'aconseguir que els joves quedin absolts de tota culpabilitat penal, pels fets que se'ls imputen.
Mira també:
http://www.pangea.org/mapafs

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Associació de Mares i Pares Alarmats Pels Fets de Sants demana ajuda
23 mai 2004
...i Mapafs us vau dedicar a criminalitzar, pensant-vos que baixant-vos les calces us sortiria bé, els col·lectius antifeixistes que van convocar la mani, i en alguns casos més aïllats, a culpar algun dels col·lectius d'haver menjat la bola als vostres fills perqùè vagin a la manifa.

Sense ànim de provocar, m'alegra que seguiu endavant i espero (va pels pares) que aquests fets us hagin fet reflexionar. Això no és Disneylàndia i aquesta democràcia no és tant "democràtica" com alguns de vosaltres us l'havieu cregut. Llibertat antifeixistes encausats!! Mapafs, ara sí, endavant! Visca la Terra!!
Sindicato Sindicat