Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Solidaritat amb la companya de CGT acomiadada a REMOSA (Súria).
22 mai 2004
L'empresa REMOSA (Recubrimientos y Moldeados S.A.), ha acomiadat a l'afiliada al Sindicat d'Activitats Diverses de la Federació Local de Sallent i aspirant al Comitè d'Empresa amb el número 2 de la candidatura.
La causa al·legada per l'empresa són les previstes en l'Art. 52.c del ET, Extinció del contracte per causes objectives. Però la veritable raó és que la companya Natalia Rodríguez Aguilera, es va presentar en la candidatura de CGT en les Eleccions Sindicals del mes d'octubre passat, ja que s'està contractant personal.


Manifestació

Lloc d' inici : Plaça Sant Joan, a les 18:00 h. del dia 27 de maig de 2004
Recorregut : Plaça Sant Joan, Carrer Sant Ignaci, Carrer Domènech Quinquer , Carrer Gonzalez Salesio , Carrer salvador Vancell , Avinguda Cardener , Carrer Pompeu i Fabra, Avinguda Cardener , Carrer Salvador Vancell , Plaça Sant Joan.

L'Empresa fins i tot està disposada a apujar la indemnització més enllà dels 45 dies de l'acomiadament improcedent.

La veritable causa és que no vol a la CGT en la seva Empresa, aquest acomiadament, un altre en el mes de gener (la treballadora va acceptar la indemnització) i la sanció de 15 dies d'ocupació i sou de la nostra delegada (amb la participació de la delegada de CCOO en l'expedient, a favor de l'empresa), són proves més que suficients que és una INTOLERABLE PERSECUCIÓ a la CGT.

EL DIA 27 DE MAIG CONCENTRACIÓ EN LES PORTES DE L'EMPRESA A LES 05:00 HORES I POSTERIORMENT MANIFESTACIÓ A LES 18:00 PER LA POBLACIÓ DE SÚRIA (BARCELONA). LA MANIFESTACIÓ PARTIRÀ DE LA PLAÇA DE SANT JOAN (molt cèntrica i amb aparcament)

NOMÉS LA SOLIDARITAT PARARÀ LA INJUST�CIA!!
DEMOSTREM QUE LA CGT DEFÉN ALS SEUS COMPANYS/ARRAN I LES SEUES SIGLES!!

US ESPEREM
EN SÚRIA!!

Una salutació confederal.

Per la FL de Sallent
Pere Giner Sala

Clos, 5, 1r- 08650 SALLENT (Barcelona)
Telèfon 93837 0724 – Fax 93 820 63 61 e- mail: sallent ARROBA cgt.es – web: www.cgt.es/sallent/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat