Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
NICARAGUA A LA TORNA
22 mai 2004
NICARAGUA A LA NOVA TORNA

La Torna dedica els actes de la darrera setmana de maig a l’estat llatinoamericà de Nicaragua. En concret, s’aborda l’aproximació a aquest país a partir del turisme sostenible i la situació de la lluita de les dones.
NICARAGUA A LA NOVA TORNA

La Torna dedica els actes de la darrera setmana de maig a lâestat llatinoamericà de Nicaragua. En concret, sâaborda lâaproximació a aquest país a partir del turisme sostenible i la situació de la lluita de les dones.

El primer acte se celebrar el diumenge 23 de maig a les 19 hores i portarà per títol Xarxa per un Turisme Responsable. En el mateix es presentarà el documental âTurismosâ? a càrrec de Jordi Gascón (Xarxa de Consum Solidari) i Ernest Cañada (ACASC). Lâacte pretén reflexionar sobre els problemes i contradiccions que suposa el desenvolupament turístic per a països empobrits com Nicaragua. El documental recorre i explora diferents models i experiències presents al país centreamericà des del turisme de sol i platja, passant pel turisme sexual, lâecoturisme o el turisme rural gestionat per camperols i camperoles. Lâacte és organitzat per lâACASC.

Dâaltra banda, el proper dimecres 26 de maig a les 20 hores se celebrarà el segon acte del cicle. En aquest cas es tractarà la lluita feminista amb una xerrada a càrrec dâEntrepobles i el passi del documental âVos que sos mi hermanaâ?. Lâacte és organitzat per Entrepobles.

Finalment, anunciar que des del 23 de maig al 12 juny, restarà penjada una exposició fotogràfica âObrint camí. Dones de Nicaragua, fojadores dâesperançaâ? realitzada per Entrepobles.

Recordar que la Torna obre de dilluns a diumenge a partir de les 6.

Ateneu Independista i Popular de la Vila de Gràcia
Sant Pere Màrtir 37, baixos
08012 Vila de Gràcia â Països Catalans
latorna ARROBA latorna.org - http://www.latorna.org
Mira també:
http://www.latorna.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa