Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
FRACÀS DEL FÒRUM?
22 mai 2004
Trencament de la trama urbana, expoli per la empresa texana HINES de les plusvàlues d’un model d’urbanització aliè al que hauria de ser un programa equilibrat de ciutat mediterrània i europea, model de ciutat difusa en uns terrenys ja per sempre frontera entre Sant Adrià i Barcelona,... Per que tot això sigui possible es munta el Fòrum, invertint el que era el procés justificat i en moltes coses brillant de les excuses d’Exposicions i JJOO (ara per exemple, i a l’inversa, l’excusa es urbanitzar com HINES vol, i s’ens venen a canvi envoltoris en papers de cel·lofana). El Fòrum avança carregant-se Porto Alegre i com una via potser sols un xic més presentable cap a Davos. En quan a continguts concrets vàries patums renuncien (Khol, Delors, potser Clinton, i... ), i les assistències –exclós la dels guerrers de Xi’an que ja havia portat en el seu dia el Corte Inglés- son baixes. Per omplir debats ara desangelats es toca a rebat militant. S’organitza la claca i l’alcalde invita de moment a funcionaris mitjos, ja veurem a on s’arriba... Es munta una rua en el que la nostre ciutadania - que passa inconscientment de la reivindicació crítica a les festetes imbècils del nostre “Parc Temàtic?– es diverteix a la brasilera: a Carlinhos Brown quasi no s’el veu. En canvi a l’alcalde... Els patrocinadors son els que impedeixen que hi hagi un mon millor, no cal insistir-hi... Barcelona es ple de llits calents i de desigualtats creixents. Sols algun intel·lectual i/o resistent lúcid adverteix que som dins un polvorí... Però em resisteixo a dir que els anestesistes ideòlegs i gestors del Fòrum fracassen. Voldrien, no hi ha dubte, més anyells i més silenci en les insanes plataformes del Fòrum, però el que fan es just el que ells volien, el que dicta el sistema. Res, Clos en això encerta, no pot ser més burdament socialdemocràta Pobre Barcelona. Pobre rosa de foc. Romà Torrents

This work is in the public domain

Comentaris

Re: FRACÀS DEL FÒRUM?
22 mai 2004
Lo del fracaso es relativo. El Forrum YA ha triunfado. Para John Anestesia, claro. ¿O acaso no se ha culminado la inmensa operación de especulación urbanística que se pretendía? Quizá, incluso, no haya terminado: la Mina está demasiado cerca para que la "beautiful" viva a gusto y 'segura'; habrá pues, que "adecuar" la Mina, es decir, echar a sus vecinos de siempre, tirar abajo "cosas", "rehabilitar" otras y llenarla también con más "beautiful"; talmente parece que el número de pijos es aún superior al de parados, y será que no hay parados...).

Todo ese triunfo, claro está, es derrota (derrota, además, por aplastamiento, por puro exterminio de inquietudes y de ilusiones) para los ciudadanos.

¿Qué más nos da, pues, que al Forrum vaya mucha gente o poca (salvo por el "pequeño" detalle de que si el presupuesto no cuadra, aún tendremos que poner M�S pasta)? Una cierta asistencia era previsible: la gente se apunta al cachondeo venga de donde venga. Alguien monta una exposición -sucia y cruel, por demás- de animalitos domésticos en la Estació de França y las colas llegan hasta las 'siete puertas'... ¡para ver los mismos (¡los mismísimos!) perros que cada día puedes ver en la calle o los mismos gatos, pericos o loros que ves en casa de la tía Leovigilda! Cualquier cosa mínimamente publicitada siempre puede contar con cien o doscientos mil gilipollas.

Barcelona da para todo.

Como Sierra Morena.
Re: FRACÀS DEL FÒRUM?
22 mai 2004
si pero quiza no del todo.voi:que una reinona del espectaculo se debe a su publico ya nos lo han contado las folcloricas.como la star sistem clos y sus tres mariachis sigue y sigue de espaldas al ciudadano-menospreciando su pasion e inteligencia-,facil que le revienten en la cara tarde o temprano mas reproches de los previstos.tiempo al tiempo.
Re: FRACÀS DEL FÒRUM?
22 mai 2004
jo crec que el clos s'ha condemnat electoralment, té raó el :) això li passarà factura de ben segur. ara bé, el problema és... i en el lloc del clos, qui? ciu? ciu+pp? (òstia, no!!!) si no fotem una moguda bona a barcelona, el que esdevindrà no serà pitjor, perquè pitjor no pot ser, però agafeu-vos bé les calces...
Re: FRACÀS DEL FÒRUM?
22 mai 2004
CAL UNA CUP A BCN QUE TINGUI EL SUPORT DE TOT L'EI I ELS MOVIMENTS SOCIALS
clos, mayol i portabella vull veure amb els meus ulls com perdeu moooooooolts vots i forçes regidors
hasta el nasos d la cup
22 mai 2004
pareix q estigan fent campanya electoral a indymedia barcelona. aixo me fa q escomençe a tindrels mania i abans els tenie simpatia. per mi es un exces d noticies amb titulars en el seu nom.

q ja tenen una web, q vingan a soltar discursos per aci.
empezamos con las bombas ?
22 mai 2004
hay ke ser constructivos, dicen...

pero si no se destruyen los bodrios, al final nos quedamos sin sitio en este puto planeta

o sea ke...

..empezamos con las bombas ?

(o ke???)
Sindicato Sindicat