Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : guerra
Manifestacio Zionista a Jerusalem Es, una altre humillacio pel poble palesti
20 mai 2004
Manifestacio Zionista a Jerusalem Es, una altre humillacio pel poble palesti
P1100590.JPG
P1100593.JPG
P1100599.JPG
Dimecres 19/05/2004, els zionistes celebren, una manifestacio per dins de Jerusalem Est (part palestina de la ciutat, actualment ocupada).

La manifestacio, es celebra cada any al dia 19/05, fa 30 i tants anys que israel va ocupar la part est de Jerusalem. I aquest dia el zionistes el celebren com mai (porcs)

De bon mati, es comenca veure moviments extranys de l'exercit per tota la part est de la ciutat, check-points a dins de la ciutat, moltes carreteres d'acces tancades, etc...

A les 18:00 h de la tarda, les botigues del barri musulma, i cristia de la ciutat antiga, comencen a tencar les portes, o fan per que, l'ajuntament de Jerusalem (laborista), els hi obliga. Nomes resten obertes les farmacies. Intento sortir fora del casc antic per la porta d'herodes, els soldats no amb deixen, amb diuen que hi ha una mani.

Vaig cap a la porta de damasc i alla amb diuen que si vull sortir haure d'esperar uns minuts. Veig que hi han mes palestins que volen sortir del casc antic i que estan esperant, decideixo aguntarme amb ells. Comenco a veure un munt de gent jueva amb banderes israelianes passant pel davant de la porta de damasc. Despres de molt esperar els soldats tallent la mani zionista i deixen sortir els palestins del casc antic.

Torno entrar al casc antic, no sense esperar un munt, decideixo seguir la mani zionista per dins del casc antic, per veure com es comporten aquesta colla de cabrons. La majoria d'ells insulten als palestins que tenen por de sortir al carrer, i miren el transcurs de la mani desde els balcons de casa seva (jo en el seu cas faria el mateix). Escupen les portes tencades dels comercos, fant pintades a les parets del casc antic, p.e. "FUCK PALESTINE", i cantant lemes tant esgarrifosos com "LA GUERRA SANTA COMENCA AVUI", (quant estava a la mani, encara no sabia el que havia passat a la mani que es feia a Rafah).

La Mani es divideix, en diferents blocs cada bloc, entra al casc antic per portes diferents, i tots els blocs, s'uneixen al mur de les lamentacions.

Durant el transcurs de la mani, els zionistes, han montat decenes de parades per recolactar pasta, per fer mes assentaments a dins del casc antic de Jerusalem.

Que sapiga, no hi ha hagut, cap incident violent. Algun zionista a arribat al mur de les lamentacions amb un escupit al cap (massa poc, molt poc, per tot el que estan fent)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestacio Zionista a Jerusalem Es, una altre humillacio pel poble palesti
20 mai 2004
Semblen 4 gats !!!
Re: Manifestacio Zionista a Jerusalem Es, una altre humillacio pel poble palesti
21 mai 2004
4 porcs infecciosos!!!
Re: Manifestacio Zionista a Jerusalem Es, una altre humillacio pel poble palesti
21 mai 2004
Per l'aspecte que tenia el mur de les lamentacions al agruparse tots els blocs, deurien ser entre 15.000 i 10.000 segons la meva impressio. La zona del mur de les lamentacions estava a rebentar.
Sindicat Terrassa