Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats : guerra
Manifestacio de suport a la gent Rafah (Gaza), a Biddu Cisjordania
20 mai 2004
Dijous 20/05, ISM (International Solidarity Movement), ha convocat una manifestacio de suport per la gent de Gaza, en especial del camp de refugiats de Rafah
P1110606.JPG
Despres de passar 2 check-points, i 1 road-block, per fi he arribat a Biddu, localitat al nord-oest de Jerusalem que en breu quedara encerclada pel mur.

La convocatoria s'havia fet a traves de correu electronic, ahir dimecres dia 19, despres de veure la matanca que l'exercit israelia esta portant a terme a la franja de gaza, els ultims dies.

A la mani, erem unes 50 persones, la meitat palestins/es, l'altre meitat internacionals. Hem sortit de la placa del poble, cap on s'estant fent les obres del vergonyos mur!. Alla per suposat hi havia l'exercit que ens esperava, per tant hem aixecat una barricada, i hem esperat que l'exercit fes alguna cosa. No hem hagut d'esperar gaire, al cap de 10 minuts han comencat a corre contra nosaltres disparant-nos grenades i bales de fogeig, i tambe gasos lacrimogens.

Els manifestant hem comencat a retrocedir, aixecant una nova barricada. A la segona carrega de l'exercit, la majoria de gent s'ha comencat a dispersar per dins del poble i per les montanyes.
P1110605.JPG
P1110604.JPG

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat