Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
ESTA NOCHE BUENAFUENTE EN UHF
19 mai 2004
Antena3 TV/0:30h

ANDREU BUENAFUENTE HABLA DEL FÒRUM

El presentador de 'Una altra cosa' se somete al cuestionario de Nuria Roca y Florentino Fernández y comenta lo acontecido en el Fòrum de Barcelona.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ESTA NOCHE BUENAFUENTE EN UHF
19 mai 2004
font: el Periodico de Catalunya
Re: ESTA NOCHE BUENAFUENTE EN UHF
19 mai 2004
cutre, que aportació més cutre!
Re: ESTA NOCHE BUENAFUENTE EN UHF
19 mai 2004
Per treure una mica el "cutrerio" d'aquesta aportació us copio uns intervenció del forum de TV3, del programa del buenafuente (que he tret de la web http://www.barcel0na.com/15.html ): "Per promocionar polítics ja tenim els telenotícies Estic molt cabrejat pel tractament de l'entrevista del programa d'ahir amb Joan Clos. Sens dubte aquesta no passarà a la història de cap manual de la matèria, però possiblement si que pot passar a la dels aprenents d'Urdacis i companyia. En cap moment crec que a l'alcalde se'l va fer cap mena de pregunta que pogues suposar una mínima crítica a molts aspectes d'aquesta ciutat-marca que no ens agrada a moltes persones que la patim directament. Ningú està parlant de que se'l possi contra les cordes perque podriem entendre les pressions que hi ha des de dalt i aquestes coses, però és que ni una petita esgarrapada, quan aquest alcalde ens està construint una ciutat de disseny, especulativa, sense respecte ni per les persones ni pel medi ambient. Crec que molta gent ens vem ruboritzar davant d'aquesta fellatio en directe, no hi ha dret que s'obviin temes cabdals com el dubtòs Forum, patrocinat per industries de la guerra i representant de l'especulació més salvatge i arbitrària. Barris oblidats, persones oblidades, el nou Porcioles arriba a un plató de televisió, i el màxim que fan és dir-li que la samarreta del Brown li anava així, o que li treguin una multa a no se qui, a sobre per acabar d'adobar-ho llegeix un manifest d'adhesió perque han canviat el nom d'una plaça, fet que em sembla perfecte però que davant del personatge encara aprofunditza més el ridícul. Heu llegit algun altre comunicat dels veïns del Poble Sec, del Raval, de La Mina, del futur 22@, dels centres okupats desallotjats, dels immigrants expulsats, dels obrers acomiadats, dels veïns expulsats per mobbing, dels joves sense cap accès possible a una vivenda i un treball digne. El carnaval continua i alguns per no perdre la banqueta fan lloances d'una baixessa absoluta, ja sigui a Clos, ja sigui a la família reial que no en surt molt (gens) malparada tot i l'evident robatori de la boda. Així, anireu perdent espectadors, amb mi no conteu, però suposo que us dona igual fins a Cronicas Marcianas teniu encara marge oi? i com ja sabem quan més idiotitzats més audiència. És una llàstima amb el que m'agradava aquest programa."
Re: ESTA NOCHE BUENAFUENTE EN UHF
19 mai 2004
i tant, més que cutre.
Una altre cosa s'ha destacat per marginar la nostra llengua fins a límits insospitats. Això per no fer referència a les seves imitacions d'okupes, fumetes i demès.
I en referència al fòrum mai havia vist tanta hipocresia junta, regalen entrades mentres "critiquen" l'especulació immobiliària que representa.
M'apunto a la p.b.p.j. (plataforma buenafuente plega ja)
Re: ESTA NOCHE BUENAFUENTE EN UHF
19 mai 2004
hola. crec que esta molt clar... la penya s'ha venut al millor postor. 1er Santi Millan, despres el corbacho... i ja doncs l'andreu tb creua la linia... NO SOM NINGU!! pero be... cadascu vora amb la seva conciencia... n'hi ha molt hipocrita solt per TV, ja siga catalana, valenciana, espanyola o d'on siga. tots els programetes nomes per a guanyar dinerets !! FORA LA TV!! au
Re: ESTA NOCHE BUENAFUENTE EN UHF
20 mai 2004
per ho havia de dir,
no es una aportació cutre, era informació per veure com s'en sortiria en un altre questrionari, penso que tu si que has estat cutre amb el teu comentari,
o es que et fa mal que el teu MITO CAIGUI?????????
Re: ESTA NOCHE BUENAFUENTE EN UHF
24 mai 2004
pero qui us pensavau que era el buenafuente? una mena de che guevara mediatic nostrat o ke? a mi sempre m'ha fet gràcia, però aquest tio sempre ha anat del pal, vull dir, sempre s'ha arrimat a la ma que li dona de menjar. De fet les critiques a pujol des del seu programa han aflorit des de que governen els tres mariachis. Es un puto programa de tv,i no un programa cultural, es un puto programa d'entreteniment, la critica social l'hem de deixar pels mitjans menys manipulables.
Re: ESTA NOCHE BUENAFUENTE EN UHF
05 jun 2004
Fa riure però es una mica molt una espanyolada
Visca Catalunya Lliure
Visca els catalans
Sindicato Sindicat