Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
"Serà per pasta Buenafuente?"
19 mai 2004
Forum i "comunicadors"
Potser que en Buenafuente li agrada molt el Fòrum, en Clos i el PsoE. Potser no te present qui són Indra, Endesa i la Caixa. Potser també ignora que a la ciutat de Barcelona hi ha molts problemes per viure dignament pagant un lloguer mòdic. Potser que també ignora les lluites veïnals del Forat de la Vergonya, dels ocupes, dels veïns i veïnes que reclamen més escoles bressol i de qualitat pels seus fills i filles, ... Però ahir ell, aquest gran comunicador, és va limitar a llegir un comunicat dâagraïment dâuns veïns al Sr. Clos pel canvi de nom d'una plaça, ...

Es pot pensar que en Buenafuente no està assabentat de les raons de lâoposició al Fòrum? Un professional com ell, pot permetre's el luxe de no tenir informació diversa sobre un tema que tracta al seu programa?

Crec que si que té tota la informació necessària per a conduir un programa, sigui del tema que sigui, no es pot posar en dubte la qualitat dâaquest professional de la comunicació, i doncs?

Primer de tot no hem dâoblidar que avui TV3 és del PsoE (perdó del âtripartitâ?), doncs no ens hem dâestranyar que surti un dels caps municipals dâaquest partit per la âsevaâ? tele parlant dâun esdeveniment programat per ell i el seu partit, entre altres, i pagat per tots i totes nosaltres.

En segon lloc pensem en lâespai dâen Buenafuente, és un dels de màxima audiència a aquesta emissora, té força lògica que el Sr. Clos surti aquí i no a âSignes del tempsâ?.

I en tercer lloc, pensar que avui, aquests polítics que es diuen demòcrates i dâesquerres però que imposen els models econòmics i de ciutats fetes a mida de les grans multinacionals, i que per fer-ho, si cal, no dubtaran en actuar totalitàriament de forma repressiva, com si dâun feixisme postmodern es tractés, doncs aquests polítics ja no utilitzen âpropaganda com el feixisme clàssic, ara hi ha comunicacionsâ? (podeu veure la web: www.fotut2004.org, âInforme: 2004 â el fascismo posmoderno).

Què va passar amb en Buenafuente i en Clos? Pot ser en Buenafuente el nou âUrdaciâ? de TV3?

Del que no tinc cap mena de dubte, com he dit abans, és que en Buenafuente és un gran professional, i com a tal fa el que li toca fer, i si li donen diners per fer el que sigui al seu programa, ho farà. "Serà per pasta?"

This work is in the public domain

Comentaris

Humorista dolent i servil
19 mai 2004
Doncs això, que fa temps que ha perdut la gràcia. I que només es fot amb el poder quan li toquen les seves dèries personals (com la defensa de l'espanyol).

Ell és sociata, mai se n'ha amagat massa.

"No se está mal en el Congo, no pidas peras al olmo..."
Re: "Serà per pasta Buenafuente?"
19 mai 2004
El Buenafuente es una PIJA,
un pequeño burgués, que no se de dónde la gente aprecia un humor inteligente???????
quizás escatológico?
Re: "Serà per pasta Buenafuente?"
19 mai 2004
en Buenafuente es un noi que ha fet carrera. Sociata? que va! Quan va tocar mirava de no quedar malament amb els convergents, be potser sense ser-ho com una evident part de la plantilla de la CorporacioCTVCiU. De tota manera, ja tornara en Mikimoto, aquest convergent segur, i es mofara del que sigui, com quan se n'enfotia i ridiculitzava les acampades del 0,7, aquest és purament de dretes (be i independentista -?-).

I la llengua? doncs aquest ho te clar: es una dèria dels convergents. Tot plegat herencies de 20 i pico anys de pujolisme que tenien els mitjans de comunicació controlats fins a dalt i que anirem arrastrant. En Buenafuente se'ls va colar, pero tampoc se'l veia d'extrema esquerra (de tota manera si que han tret forces coses, per ser un mijtà dels que manen, la guerra per exemple... i a mi encara em fan riure -dec ser una pija, no se perque utilitzes el femeni, per aixo-
Re: "Serà per pasta Buenafuente?"
19 mai 2004
El Buenafuente és senzillament patètic!!!
Tan patètic com el Clos i el seu Psoe!
TV3 fa fàstic, abans convergent, ara sociata... ke òsties hem fet per me`reixer una tele així de lamentable!!
ELS PAÃ?SOS CATALANS...ENDAVANT!!!
Re: "Serà per pasta Buenafuente?"
19 mai 2004
Perdoneu però avui ja s'han obert quatre notícies amb la mateixa història en molt poc temps, realment si mirem la columna de la dreta estem veient que ara la gent no reenvia la seva noticia quan ja no apareix, ara quan sembla que en una part s'ha acabat el debat, s'obre un altra, com per si no havia quedat clar. Ho considero una manca de respecte cap a la resta.

Potser són els afanys de protagonisme o el fet de creure el teu comentari millor que el dels altres, però tot això que dius ja s'ha dit anteriorment i si no mireu els anteriors. Amb la de coses que estan passant de veritable importància, aquí quatre notícies pel Buenafuente, si que té audiència? Indymedia alguns no l'utilitzen com s'hauria d'utilitzar i ara no existeix l'excusa de que no està explicat a la columna central.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/90878/index.php

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/90920/index.php
especialment txorra d'inici

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/90946/index.php
Re: "Serà per pasta Buenafuente?"
25 mai 2004
Buenafuente va a acabar siendo el Boris de TV3, como pensabais que no serian felices ahora con el PSOE. Por favor. Ahora toca TV3 Forum forever.
Re: "Serà per pasta Buenafuente?"
27 mai 2004
Buenafuente the best!!
Colera camping CNT