Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Presentació pel·lícula "De Nens"
19 mai 2004
Presentació de la pel·lícula "De Nens" el dijous 20 de maig a les 18 hores al CSOA HAMSA
CARTELL_DE_NENS.psd
CARTELL DE NENS.psd (7,69 MiB)
Presentació de la pel·lícula "De Nens" amb la intervenció de J. Jordà (director) i L. Manresa (guionista). El dijous 20 de maig al CSOA HAMSA, a les 18 hores. C/ Miquel Bleach 17. Metro Hostafrancs L1
Us hi esperem

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació pel·lícula "De Nens"
19 mai 2004
(text sense accents) Indispensable i molt recomanable. Es una denuncia brutal del proces de especulacio urbana i de gentrificacio social a Ciutat Vella. En aquest cas, queda cla el muntatge contra l'associacio Taula del Raval (critica amb els procesos abans esmentats) i contra moltra altra gent del barri. La connivencia entre el jutge, la fiscalia i les acusacions particulars (una de l'Ajuntament, no us ho perdeu) es espectacular. Son tres horetes, pero pasen volant i val molt la pena. Salut a totes i tots!
Re: Presentació pel·lícula "De Nens"
19 mai 2004
es verdad lo que dice robert. es una película que trata muchísimos temas sociales que se interconectan entre sí. Es una crítica brutal a muchas concepciones sociales, un grito a la sensibilidad humana y un ataque frontal contra el poder, que lamentablemente siempre sale bien parado a cuenta del sufrimiento y la desgracia de las capas más marginales de la sociedad. Una película sobre la injusticia sufrida por los desamparados del sistema que éste mismo ha generado y abandonado. Sobre el amor y la sicología. Sobre la influencia y responsabilidad de los medios de comunicación en procesos jurídicos. Sobre la especulación urbanística y la utilización maquiavélica del caso raval para el beneficio de intereses más cercanos al capital que a la gente. Sobre el ensañamiento inhumano de la Justicia aplicando todo su poder sobre personas absolutamente indefensas. Simplemente brutal. Tan brutal y frontal que uno no se conforma con irse a casa tranquilamente, sino que clama a la exigencia de responsabilidades por hechos muy graves. ¡¡¡que corra como el vino!!! pues más de uno de las altas instancias judiciales, policiales, administrativas y mediáticas querrán verla desaparecer de cualquier pantalla lo antes posible.
Re: Presentació pel·lícula "De Nens"
19 mai 2004
tamarit perturbat mental!!
psd=adobe=format propietari=multinacional
19 mai 2004
gimp=programador*s sense guanyar un duro=software lliure=gent

intentem ser consecuents en cuantes mes coses millor :)
Re: Presentació pel·lícula "De Nens"
19 mai 2004
Per la gent de fora de Barna, per poder veurela, que ? la penjareu per internet ?

Salut i Llibertat
Re: Presentació pel·lícula "De Nens"
20 mai 2004
Molt bona i recomanable. Surts amb moltes preguntes i encara més dubtes!!!

Estaria bé poder-ne fer un debat, perquè discutint amb gent que l'ha vist, encara no tinc clar res de res!

No podré anar a la Hamsa però m'agradaria saber la finalitat de la pel.lícula, ja que per mí és molt clar que era la de desemmascarar el muntatge.

Però d'altra gent ho veu amb d'altres ulls.

Us la reomano
Sindicat Terrassa