Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: fòrum 2004 : mitjans i manipulació
Clos en TV3 o la vergüenza del bufón
18 mai 2004
Buenafuente entrevistando a Clos en TV3. Ja, ja, ja, ju, ju, ju. Pero qué gracioso soy.
Para quienes hayas tendio el acierto o la suerte de no verlo.
Esto es como Urdaci, pero más sutil. Hay mucha més gente que pica. Bajo un mal disfraz de crítica y burla se autojustifican, se dan bombo y se legitiman las acciones fascistas del asqueroso ayuntamiento de Carcelona.
Ante el gran lameculismo de Buenfuente, que por algun motivo es un millonario, Clos ha soltado frases del tipo "Barcelona va muy bien" (sic) "el mundo no va mal, tiene algún resfriado y algún dolor de cabeza" (sic) "el Fórum irá a más" y demás gilipolleces.
Obviamente no ha habido ninguna mínima pregunta crítica, hecha con criterio. Muchas payasadas para memos, uno ha dicho "El Fórum dels collons" y otro ha salido disfrazado de bocadillo. Eso es todo. A fin de mes me forro y los que luchan... porqué luchan? si el mundo es precioso visto desde Sant Joan Despí!

Muerte al Forum! Abajo TV3! Buenafuente: a todo cerdo le llega su San Martín.
Clos, en las cloacas.

This work is in the public domain

Comentaris

Buenafuente li fa una felatio en directe a l'alcalde
19 mai 2004
Realment patètic. Aquesta entrevista es podria estudiar en els manuals de periodisme oficialista com a exemple a seguir de felatios en directe. El que Buenafuente va fer ahir, i en general tot el seu equip, fou una baixada encara més gran en el seu cada cop més amarcianao programa.

Coincideixo en la vegonya aliena que vaig patir veient de quina forma es feia un acte populista, a sobre de dubtosa qualitat còmica i sobretot de nula crítica. Fins i tot es permetien el luxe de fer apareixer l'anomenat follonero dient-li a Buenafuente que estava fent la pilota, per acte seguit desviar el tema a temes tan punyents i interesants com si la samarreta de l'alcalde durant el carnaval brasiler era així, que si les multes de tràfic, que si Bailen no se que....REs, de res. Després un entrepa fent que entra al Forum, i punt.

Al final Buenafuente en el que semblava un acte de salvar la dignitat li va llegir un manifest que havia arribat dels veïns de Santa Caterina, ara, pensava ilús de mi, ara li dirà alguna cosa sobre l'especulació, la despessa infamant del Forum, els afectats.....no!! La carta era d'uns veïns que volien felicitar a l'alcalde per haver canviat el nom de la plaça del davant amb el de Joan Capri!!!!!!!! Una passadilla més en el membre de l'alcalde i cap a casa. On estaven els manifestos dels veïns de Poble Sec, del 22@, de la Mina, del Raval....

Aquest programa s'ha convertit fa temps en borreguisme per les masses, només cal veure el tractament posterior a la casa reial i la boda. Per fer això tornat al terrat. Si algú sap la direcció de tV3 estraia bé saturar-los a e-mails de protesta sobre quina és la tele que no volem.
Re: Clos en TV3 o la vergüenza del bufón
19 mai 2004
Estic totalment d'acord amb els escrits anteriors. Va ser patètic, com una tele es posa al servei del poder tan descaradament.

Estaria bé poder anar al programa d'en Buenafuente i rebentar-li amb les reivindicacions popular del la ciutat de Barcelona i de tot el país, a veure que diria, ell que va de progre de tornada de tot.

Buenafuente = Urdaci
Re: Clos en TV3 o la vergüenza del bufón
19 mai 2004
Jo vaig canviar a La nit al dia quan vaig sentir "Barcelona está bé (com España va bien, però a l'estil Clos), però el món una mica constipat".

Patètic.
Re: Clos en TV3 o la vergüenza del bufón
19 mai 2004
He vist que a la web de tv3 tenen un fòrum sobre el programa del Buenafuente. Deixem-li clar què en pensem.

http://packard8.webcrossing.com/WebX?_vMissPag@28.e9WQawV6gut.0@.ee90648!skip=7200
Re: Clos en TV3 o la vergüenza del bufón
19 mai 2004
Estic completament d´acord amb el que heu dit, Buenafuente aprofita l´excusa de l´humor per fer propaganda del Fòrum-PSC-PSOE. Fins i tot a "Pasqual ja no viu sol", sempre fa quedar bé al Maragall mentre al Saura i sobretot al Carod els fa kedar com uns imbècils.
Re: Clos en TV3 o la vergüenza del bufón
19 mai 2004
estais exagerando. no respetais los valores patrios, ni a don alfredo urdaci, gran periodista y mejor persona. buenafuente esun rojillo baboso, pero vosotros lo sois mas. cataluña no existe, es una invención. si el caudillo levantara la cabeza os fusilaría a todos. que viva él, doña carmen polo, jose antonio y blas piñar.
y hablar en cristiano, coño!!!!!!!!!
Re: Clos en TV3 o la vergüenza del bufón
19 mai 2004
La pela ès la pela Andreu...i la teua novia sustituint a Maria Teresa Campos en Tele 5...¡quina parella més com-penetrada !
Re: Clos en TV3 o la vergüenza del bufón
19 mai 2004
El programa també té un email:
tv3 ARROBA unaaltracosa.com

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more