Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Acció de protesta davant d'una immobiliaria a Vilafranca del Penedès
17 mai 2004
Diverses persones vinculades a l’Organització Socialista d’Alliberament Nacional Endavant van concentrar-se a Vilafranca del Penedès la tarda d’aquest passat divendres 14 de maig davant d’una immobiliària, per denunciar, dins la campanya capitalisme és precarietat, la política especulativa d’aquestes empreses.
DSC01315.JPG
DSC01318.JPG
DSC01328.JPG
Diverses persones vinculades a l’Organització Socialista d’Alliberament Nacional Endavant(OSAN) van concentrar-se a Vilafranca del Penedès la tarda d’aquest passat divendres 14 de maig davant d’una immobiliària, per denunciar, dins la campanya capitalisme és precarietat, la política especulativa d’aquestes empreses.



En aquest cas l’establiment d’atenció al públic que Don Piso té ubicat a un dels carrers més cèntrics de la capital penedesenca, va patir la denúncia pública d’Endavant que mitjançant una pancarta, diversos cartells enganxats a la façana de l’establiment i el repartiment d’una octaveta informativa d’aquesta acció, van deixar ben clara quina és la seva postura davant les polítiques d’abús sobre les persones que realitzen aquests immobiliàries.


En el transcurs de l’acció simbòlica, que es va desenvolupar sense cap inconvenient, diverses persones que passejaven pel carrer van mostrar-se molt interessades amb la protesta que estava duent a terme Endavant. En aquest sentit, tothom veia amb bons ulls l’acte en sí, entenent que el creixement del preu sobre l’habitatge actualment és abusiu i d’això en tenen bona part de culpa aquestes empreses especuladores.
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more