Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: corrupció i poder : fòrum 2004
No arriben els assistents que pretenien els especuladors
17 mai 2004
El Fòrum no arribaria ni al 38% dels càlculs realitzats per l'organització;deixarà un forat econòmic produït per un 62% de visitants virtuals que no haurien arribat a visitar el Fòrum.
Avui el Fòrum de les Cultures 2004 ha donat les dades de visitants des del passat diumenge 9 de maig, dia de la inauguració. En aquests 8 dies de Fòrum hi han accedit si les xifres són reals unes 109.000 persones.

Això significa que si el Fòrum havia calculat unes 35.400 persones diàries de mitja per arribar als 5 milions de visitants, i tenint en compte que s'havia calculat una entrada durant la primera setmana superior a la mitja (incloent-hi la jornada d'inauguració), que en aquests moments amb la millor de les hipòtesis que pressuposés que el ritme de visites es mantingués, el Fòrum no arribaria ni al 38% dels càlculs realitzats per l'organització. Tenint en compte que hi havia un marge d'un 10% pressupostat en pèrdues per una menor quantitat de visitants, el Fòrum deixaria un forat econòmic produït per un 62% de visitants virtuals que no haurien arribat a visitar el Fòrum impossible de cobrir per aquest 10% pressupostat. Com es pagarà el dèficit del Fòrum? Qui el pagarà? Fins quan? Amb quines pèrdues d'inversió en infraestructures als barris?

Assemblea de Resistències al Fòrum

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No arriben els assistents que pretenien els especuladors
17 mai 2004
Estic assedegat de justícia. Necessito una bona mani per treure'm de sobre la ràbia. No puc assistir el dimecres a l'assamblea, però recullo/regalo vàries propostes que s'han fet per aquí. Estan en escrits anteriors, em limito a resumir-ho i juntar-ho. Espero que decidiu muntar algo pel dissabte i lligar-ho amb la boda.
Estarem tots al vostre costat.

1. Es proposava okupar el Fòrum, i fer-ne un ús útil: per la ciutadania de veritat, per parlar de pau i de guerra i d'especulació i de tot el que faci falta.

2. Es proposava fer un pas més en la direcció presa. Sense parar d'informar a la població, doncs aquesta difusió informativa està resultant excel.lent, donar un pas més. Es proposa el lema i objectiu següent: "Tanquem el Fòrum".

3. Proposta de Percy, que comença a tenir bastants comentaris a favor. Dissabte, hora de la boda. Arribem al Fòrum amb tres o quatre camions plens de fems i els buidem a les portes. S'han fet accions similars, davant d'ajuntaments i a molts altres llocs que ara no recordo. A mi també m'agrada.

Ansiosament esperant una convocatòria...
el cami legal
17 mai 2004
tambe crec q es interesant. consultar amb abocats/des i vore com es pot anar per aqi. encara q normalment la justicia no es massa justa d tant en tant funcione.
Re: No arriben els assistents que pretenien els especuladors
17 mai 2004
això del camió carregat de femtes i descarregarlo a les portes estaria força bé!!
Re: No arriben els assistents que pretenien els especuladors
17 mai 2004
aposto per la Ferum del Fòrrum, un femer.

Endevat!
Re: No arriben els assistents que pretenien els especuladors
18 mai 2004
Aposto per fer les accions de dalt en l' ordre 3,1,2.
Arribar a tancar el fotut estaria força bé.
Sindicat