Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : fòrum 2004 : mitjans i manipulació : especulació i okupació
Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
Es curiós comprovar en directe l'artificialitat de segons quins esdeveniments i la miserable utilització de l'espai públic per part dels acòlits, mercenaris i esbirros de l'ajuntament.

Quan és el moment de xapar carrers sigui per manis il.legals, o xapar parcs públics com la Ciutadella, el de Diagonal Mar o el parc de les Glòries, tot si val.
Com tambè, tot si val a l'hora d'escenificar propaganda burdament maquillada.
Ahir a la tarda hi eren concentrats tots per a desfilar al ritme del forrum. Tots els mitjans de comunicació amb unitats mòvils de tota mena i capacitat, càmeres zenitals gronxant-se per damunt del passeig, etc...
Tot el recorregut estava degudament acotat per les cintes de la urbana, per ells mateixos i els voluntaris del forrum. Més amunt a Jardinets cinc furgones ben visibles de la NACIonal vigilaven a la vintena de perillosos activistes anti-especulació, que anaven armats amb globus i pancartes anti-Fórum.
L'arrencada de la carnavalada va ser un desastre total, ja que va produir-se una allau amb escenes de pànic, histerismes i un intent de mangoneig aprofitant la massa d'una càmera de fotos. Certament hi havia molta gent que esperava l'inici concentrada al davant mateix de la carrossa de luxe i malgrat el munt de voluntaris i membres armats de la urbana, es va produïr l'allau. Superat el petit contratemps la carrossa es va posar en marxa; era una mena pe peix amb ulls que eren pantalles gegants de T.V. Per damunt cantava l'artista i un grapat de carallots vestits de forrum seguien el ritme. L'andròmina anava muntada damunt d'un camió-remolc de gran potència. Pel que diuen, la carrossa la van construïr espressament per la desfilada d'ahir. L'itinerari era ben simple, recòrrer el passeig cap a munt i girar cua a vall. El que ningú esperava era que al cap de munt de la marxa hi havia una pancarta de grans dimensions "No al forum de l'especulació i l'hipocresia". Això va crear certs enfrontaments verbals i de gestos entre els ballarins de samba i els ciutadans contestataris. Hi va haver un encontre i diàleg amenitzat per la música, prou desigual. L'aparell va poder fer el recorregut previst, hi havia espai per a tothom, i amb la força i prestesa que caracteritza al cos d'antidisturbis de l'ajuntament, amb una dotzena de furgones, van acompanyar els serveis de neteja i escombrar amb ells tot reducte de ballarins que anaven quedant massa darrera de la comitiva oficial.
La vintena de ciutadans disconformes van poder marxar amb pau malgrat la presència cada vegada més propera i menys discreta de grups de secretons i secretones que no els hi treien l'ull a sobre.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
Penós espectacle popular que entra dins del que s'entén per fascisme post-modern. ¿Com una cosa tan provinciana, doncs on estaven les "sambistas" movent els seus cossos, va arribar a congregar tans ciutadans i turistes despistats?
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
Això és el que tenim, ens venen ben empaquetat, com una bossa de Lay's, amb el seu codi de barres pertinent una representació "carnavalesca" (i no en el sentit que te actualment) d'un tros del folk de les anomenades "altres cultures". Ens ho portem aquí i intentem vivir allò que no tenim pero que com a producte que és, ens agrada consumir i donar fer de que ho hem fet.
Un cop més, part de la societat de Barcelona, ha gaudit del "produte cultural", a la "botiga més gran del món".
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
Una dada:
El impagable alcalde Clos, que va aprofitar la mascarada per fer el ridicul una vegada mes a dalt del camionàs mentre Carlihos Brown anava arran de terra i per tant invisible pels espectadors, va manifestar que hi havien hagut 400.000 persones al carrer. Si agafem la web de contrastant, al passeig de gràciaplè de gom a gom nomès hi caben 200.000 persones, doncs fà uns 65-70 mil metres cuadrats. Si la xifra de 400.000 fos certa, voldría dir que hi van haver ballant al passeig de gràcia 1 persona cada 15 centimetres cuadrats.
Una mentida mès d'aquests pocavergonyes
A mès, CUANTS DINERS ha costat portat el camionàs de 26 metres de llarg per via maritima fins a Bilbao i desprès pèr terra a BArcelona?
Misteri
done gust el periodisme d base
16 mai 2004
continueu escribint, jo soc gran fan d la gent q fa produccio propia i no tant d copiar i pegar. :)
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
Sí, els de Contrastant també van dir que els que es van manifestar contra la guerra d'Irak eren 300.000 i no 1,5 milions. A vegades nosaltres també abusem de les xifres a favor nostre.
Quan va costar la pocasoltada aquesta?
16 mai 2004
Jo vaig anar al carnabalona aquest. Fou lamentable, crec q poca gent s'hova passar bé.

La gent gran era arrollada pels vjoves amb ganes de gresca, entre els que m'incloc. Jo pensava que estaria bé, però fou bastant llastimos tot plegat. Total era un camio amb bafles i uns quants tocant el tambor, que per cert jo no vaig ni veure. Tb hi havia gent ballant capoeira... Però vaja ben poca cosa.

Jo ho vaig trobar bastant mal muntat. A m`´es barcelona es una ciutat patètica plena de ciutadans patetics. La penya anava allà com aquell que va al teatre! Algú sap lo que es un carnaval, festa gresca disbauxa i no penya creuada de mans queixant-se pq hi ha qui balla! Uix es clar en l'europea barcelona bno hi ha lloc per a la disbauxa!

Clos ets patètic!
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
Santi no t´enganyis, les dades de la mani de la guerra, són les de contrastant, i no hem enganyat a ningú, en tot cas l´ajuntament (PSOE, en dates molt properes a les eleccions), li interessava inflar les dades per fer veure a la resta de l´estat que "un altre govern és possible" i que "junts derrotarem el PP", l´error és que la plataforma aturem la guerra estava i està ultrainfiltrada de Pesoeros (del PSOE), i els impossibilitava dir la veritat, de la mateixa manera que d´aqui pocs dies la plat.aturem la guerra vol fer una mani per rebre els soldats (quina pena que em fan els pobrets!), just el mateix dia que la gent que lluita contra el forum vol fer una mani contra el forum, és a dir que la gent ha de triar entre la mani de l´ajuntament millor convocada i amb un tema de consciència que fa mesos que arrosega o anar a una mani contra el forum, amb els mitjans i repercusió censurats des de l´ajuntament.
Desenganyat ens han manipulat sempre, però cal que sempre en siguem copnscients i que busquem la veritat.
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
abans al passeig de Gràcia havia manis contra el neoliberalisme, ara hi ha samba,
samba, samba.
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
El feixisme postmodern. Bon terme.

De fet, un dels components dels feixismes (el nazisme n'és una variant) és la postmodernitat, barrejada amb un component essencialista, que el cas del "cosmopolitisme" barceloní del Psoe està latent i dissimulat. El culte al cos, al diner, al líder, també són aspectes propis dels feixismes que podem veure cada dia a la nostra societat. Només cal observar que l'equilibri que regula el nostre entorn està determinat per valors darwinistes (el més fort -el millor- domina la massa i l'inferior, pensament propi de nazisme).

Bé, les Olimpíades del 92 ja ens van començar a obrir els ulls sobre qui manava, i a desemmascarar aquells que s'autoanomenen cosmpolites i que a l'hora de la veritat són senzillament nacionalistes espanyols vetlladors de la més sagrada essència.

Un altres aspecte: les bandes feixistes "descontrolades", per arrodonir la feina, contenen els pocs brots de dissidència que puguin sorgir d'aquest control i alienació...


NO ENS ENGANYEM, VIVIM EN MALS MOMENTS!
El que més em fot és que tinc companys que són dissidents de paraula i van anar a ballar seguint la comitiva macabra dels explotadors, expoliadors i lladres.
... ÉraSe uNa vEz un CirCo ...
16 mai 2004
Fa poc al Parc de la Ciutadella hi havia cartells que prohibien l'entrada d'intruments de percussió...(tot això al 2004!!!)
I ara de cop i volta estimem les darbukes, la henna, els shawarmes, el te a la menta...això sí, cal pagar entrada per poder-ho estimar i respectar...i només de maig a setembre...
Què passa, que quan és gratis i a l'aire lliure és pitjor? Que quan són manifestacions artístiques espontànies no valen o què?
Quanta hipocresia!
Bé, ens veiem pel Parc! si ens deixen...
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
Una aaaaaaaaaaaltra descarada maniobra per augmentar el públic del fòrum, i voler així convèncer per uns indexs de participació elevats en la merda especulativa i feixista més maquillada d'aquest insuportable ajuntament TRI-MALPARIT.
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
16 mai 2004
No sé com era aquest carnaval, no hi vaig anar perque boicotejo el fòrum i pq no veia clar lo d'anar-hi amb pancarta; però avui he estat xerrant amb una noia que hi va anar i ho va trobar genial i s'ho va passar molt bé: a més una noia que ha estat als carnavals de bahia i de rio i deia que hi havia un punt d'atmosfera semblant, encara que res en comparació.
Crec que a vegades ens tanquem una mica (i jo primer, que només vull que la gent em digui quina merda qualsevol cosa organitzi el forum) en la visió activista de les coses, i no volem veure que la gent a vegades passa de tot i aprofita de lo que troba, si es feria d'abril es feria d'abril i si es fòrum és fòrum. M'enteneu? i aixó no treu res a la contundència i importancia de la nostra lluita. ENDAVANT I PUJAR EL NIVELL QUE EL FÒRUM JA ESTÀ EN MARXA - - -
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
17 mai 2004
La veritat, independentment de que comparteixi les crítiques al fòrum, lo del Carlinhos Brown va estar de conya. Hi vaig anar amb varis amics brasilers i, bé, se´ls veia molt contents. Propaganda? Segurament, però una cosa no treu l´altre. I si, el Clos feia el ridícul, però gràcies a ell vaig riure una bona estona.
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
17 mai 2004
igual volen traslladar aquí el model brasiler: ens morim de fàstic però ens ho passem la mar de bé
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
17 mai 2004
no estuve ahí, solo vi en una portada de periodico los michelines samberos de clos en medio de un mogollon, y la cancion de los titulares era que el f04 ahora si que si movia sus caderas.
me quede mirando al infinito mientras sopesaba sin querer la ardua tarea del politico, capaz de perder hasta la dignidad por seguir de comparsa en una peli de serie b.
porque tampoco he estado en brasil, pero si que he visto a 007 correr por entre miles de cuerpos vibrantes, y claro, me pregunto una rua solo de una carrozaa lo largo de un recorrido lineal? me ha llegado que la gente estaba mosqueada porque no oia/veia nada, pasaba la liebre corriendo por pº de gracia, dispara la camara y ya tenemos otra secuencia del show.
es que ni eso, ni de una mala copia del carnaval son capaces.es verdad que tampoco les intersaba (era gratix), lo mínimo para conseguir el maximo espectaculo,montaje,post-produccion,discurso oficial y alehop! vivir realidades paralelas sin acidos ni malos viajes! barcelona versus holivud ,el cine una fabrica de sueños y la casa sin barrer sr alcalde. pitos y pañolada
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
17 mai 2004
En quant a la gent anti-fòrum (o alter-fòrum) que erem allà, mostrant una pancarta on deia: "No al Fòrum de l'especulació i la hipocresia", vam paralitzar la rua del Carlinhos aquest durant uns 20 minuts. Suposo que van parar per parlar sobre que feien amb nosaltres. Ens esquivaven, o ens fotien fora amb la polícia?? Tal i com estava l'ambient amb molta gent per allà i nosaltres que vam mostrar una actitut tranquila (fins i tot diria pacifica) van decidir no complicar la cosa i esquivar-nos.
Cal denunciar a tots els mitjans de comunicació presents al passeig de Gràcia, per no informar als lectors, oients... de que un grup de persones s'havien plantat al mig del carrer, provocant l'aturada de la rua. Està clar que la premsa calla i callarà, peruqè entre altres coses TVC, El Periodico de Catalunya i la Vanguardia estan patrocinant el Fòrum de les cultures, la pau i la sostenibilitat; que si volguessin ser sincers haurien de dir "Fòrum de l'hipocresia, l'especulació i la guerra".
Salut
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
17 mai 2004
Es què les associacions de barri no ho haurien fet millor?
És que no sabem muntar carnavals?
És que no sabem muntar festes?
És que no sabem tocar/ballar samba o altres ritmes populars?

resposta dels mass-merda-clos:
No. Vosaltres només compteu com a (tele)espectadors-(tele)consumidors-(tele)votants. La resta és purament anecdòtica. Sigueu bons minyons i el papa-ajuntament, de tant en tant, us muntarà una festeta amb "professionals" és a dir de qualité, divina...
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
17 mai 2004
I la puta gent , com estan tant contents de viure a la "Barcelona del senyor Clos, i el seu putu forum,no feian més que ballar,ballar,ballar......Que bé que vivim a aquesta ciutat!,que bé que ens tracten els politics!!Que bé ser un al.lienat ballant al ritme del claxons dels taxis!!!
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
17 mai 2004
És a dir puc estar en contra del Fòrum però em poden idiotitzar per moments amb events gratuits organitzats pel Mal? Que m'anomenin antisociable o anticultural però jo a aquests no els hi faré el joc, ni que m'ofereixin entrar de franc...
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
18 mai 2004
Curt i ras : Empírica demostració del borreguisme ciutadà. En tres sil·labes : vo-mi-tiu
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
18 mai 2004
Si us plau, algú pot pujar la foto del Clos fent el paripé damunt del camió. Es superbona. Tenia un reunió familiar, si no hi hagés anat, em sembla que hauria rigut. Felicitats a Brown pel plé, encara que l éspctacle era gratis, es clar
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
29 jun 2004
aparte de tanto lufo xDD si no te gusta q te jodas. pff llegue a parar aqui buscando 1 cancion de carlinhos brown q se toco en la carnabalona pero no la encuentro en ningun lado, VIVA BRASIL pudrete LUFOLANDIA
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
22 jul 2004
Very urgent information on rehabilitation and ecologies Prorams dir

The confidential information about lead{carried out} researches on new technologies of rehabilitation for people living in zones with radiating infection. Programs of rehabilitation for children age of 5-7 years of Approbation of the program in Ukraine during 1995-1998 the Supervisor of studies Kozak Vasily.


Representations:
•     Kozak Vasily the president of the organization HAS RESCUED the author of program DIR Dynamic Rehabilitation creation 1991-1993 Volynsk university faculty of biological bases of physical rehabilitation
•     The teacher of program DIR Berezjuk Olga, a head of the Central School of Employment{Occupations} {Studying} under the program of dynamic intensive rehabilitation in the organization HAS RESCUED Ukraine. The conducting{leading} instructor of programs DIR for all on national TV of Ukraine 199820012002


Director of the central school of rehabilitation HAS RESCUED Berezjuk Olga Onisievna
Reports on different to themes
1.     Programs of dynamic rehabilitation in an education system of Ukraine 1995-1998
2.     The biomechanical analysis of programs of rehabilitations for children with low hemoglobin living in zones of infection of Belarus. New opportunities of technological rehabilitation on stabilization of hemoglobin at children age of 6-8 years
3.     Change of a level of hemoglobin in various groups of patients Mogilyov areas 1998-1999
4.     Indicative presentations of programs DIR 06012018024
5.     Dynamic programs of the accelerated rehabilitation for different age groups
6.     Personal programs of rehabilitation for preschool children of 6-8 years
7.     Programs of rehabilitation in zones active рекреации for 30-40 years

Reports can be submitted at conferences on ecology protection of health of children, children and rehabilitation in system formation{education} and others in August, 2004 208 - 22082004 to address to vice to the president of the organization HAS RESCUED the central school of program DIR of Berezjuk Olga +380509647002 Oledir ARROBA rambler.ru
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
03 ago 2004
Sois realmente penosos, imagino que la mayoría pseudo-hippies que gritan por la igualdad y el respeto cuando ellos mismos no respetan a los que no piensan igual.
La carnavalona estuvo muy divertida, buena música, buen ambiente, mucho calor y mucho respeto. Espero que no sigais sumandoos al carro de: NO AL FORUM cuando ni siquiera os habeis intentado enterar de que va... Más vale un poco de tolerancia y no un NO sistemático a todo lo que los politicos proponen.

Sinlufos, la cación es Maria Caipirinha seguramente, Un saludo!
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
06 ago 2004
si lufo sabemos de que va el Forum; va de que una elite se llena los bolsillos mientras especulan y a ti pringaillo te cuentan que lo que hacen es por la paz, y diversidad cultural y bla, bla, bla, traen al Carlinhos ese y tu vas y te pones una camisa de Brasil y bailas, organizan dialogos que le llaman ellos pa hacer relleno, y unas cuantas cosas que normalmente suceden en Barcelona.. mientras ellos y sus amigos los empresarios se siguen forrando y de pasada les lavan la imagen, y tu sigues crellendote lo que te cuentan.

te apoyo sin lufos, suicidate..

tambien te envio un saludo, gilipollas
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
31 ago 2004
Tota aquesta collonada del carnaval...mireu, deixeu que us digui que m'agrada veure que la gent s'ho pasa be, peró aixó ha costat molts diners, i em sembla que una persona com Carlinhos Brown, que té un origen humil no hauria de promoure un forum de les cultures que costa un dineral i que és una façana per negocis escandalosament lucratius.

Personalment, jo tampóc faria res especial per boicotejar el Forum, senzillament es cau sol. Quant és noticia a La Vanguarida que per primera vegada ha omplert el aforament del parquing...i mira que hi paso a diari pel forum i sempre esta buit. Aquest forat l'acabarem pagant tots.
Re: Les festetes de l'ajuntament; lo d'ahir al P. de gràcia.
04 set 2004
Ningú no va tirar cap foto que es pugui publicar, on es vegi la pancarta davant la rua?
Sindicat Terrassa