Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
OKUPADA LA MASIA CAN BERNADES A SANTA PERPETUA
15 mai 2004
Aquesta tarda s'ha okupat la masia de Can Bernades a Santa Perpètua i es crearà una Centre Social molt necessari per aquest poble.
Salut!

La creació d'espais alternatius on es creu que la societat no és un mercat on tot es compra i tot es ven, i on les diferents activitats socials i culturals s'emmarquen en un fons creatiu, participatiu i reinvidicatiu ens ha portat a CAN BERNADES.

Can Bernades va ser expropiat amb la finalitat de situar-hi la deixalleria municipal que actualment té una altra ubicació. Aquest equipament municipal desaprofitat i allunyat del nucli urbà, però fàcilment accessible, reuneix les condicions i infrastructuras perquè la realització de les diferents activitats no destorbi la vida quotidiana del municipi i els seus habitants. A més, és un element representatiu de la lluita contra la salvatge especulació urbanística que pateix el territori.

Aquest és un espai social alliberat obert a totes les persones i col.lectius que vulguin aprotar i realitzar les seves idees i inquietuds; en consonància amb els moviments socials emmergents al Vallès per promoure la comunicació entre els diferents col.lectius, assemblees o de qualsevol persona que vulgui participar-hi.

LA IDENTITAT DE L'ASSEMBLEA ÉS LA DE LA GENT QUE EN FORMA PART: VINE I PARTICIPA.

Assemblea de Can Bernades.

Concentració dimarts dia 18 de maig a les 20h. a la plaça de l'ajuntament.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: OKUPADA LA MASIA CAN BERNADES A SANTA PERPETUA
15 mai 2004
endavant i sort amb el nou centre social.
Re: OKUPADA LA MASIA CAN BERNADES A SANTA PERPETUA
15 mai 2004
Ens veiem allà! Salut des de Mollet
Sindicato Sindicat