Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
CEPC>> U. Politècnica de València
15 mai 2004
Activitats de la CEPC-UPV. Poc a poc cap a la Unitat Popular. Resistim des de les aules ARREU DELS PAÃ?SOS CATALANS!
Primer acte de la CEPC al campus de la UPV a València


Amb la xerrada: "L'albufera un punt d'optimisme. Passat,present i futur del parc natural de la ciutat de València", el nucli de la CEPC a la Universitat Plitècnica de València, donarà el seu tret de sortida després de totes les dificultats que comporta el poder organitzar-se en aquesta Universitat.

La xerrada tractarà el tema de l'albufera de València, parc natural d'aquesta ciutat amenaçat per la futura Copa Amèrica i l'especulació destructiva que aquesta comportarà, i serà realitzada per Francesc Garcia, geògraf i membre d'Acció-ecologista Agró.
L'acte està previst pel pròxim dimarts 18 de maig a les 17:00 a la sala agustí alfaro de l'escola d'agrònoms i forestals de la UPV.

Amb aquest, ja podem dir que la CEPC té presència a totes les universitats dels Països Catalans ( de Perpinyà a Alacant)amb una presència bastant significativa.



Bons resultats dels militants de la CEPC a les eleccions al campus de la UPV a Gandia



Recordem que aquesta universitat és totalment antidemocràtica pel que respecta a la representació de l'estudiantat.

Els 5 membres de la CEPC que es presentaven a les eleccions a junta de centre de la UPV al seu campus de Gandia han sigut el·legits sent dos d'ells els més votats.
També cal remarcar que a més d'aquestos, els altres 3 més votats són propers a la CEPC i s'ha demanat el vot per ells durant la campanya electoral.
Cal recordar que el sistema d'elecció d'aquesta universitat és profundament antidemocràtic ja que no permet la presentació de candidatures de sindicats d'estudiants sinó que les candidatures són a títol individual.Així i tot, és molt destacable que en pocs mesos de funcionament de la CEPC a aquest campus ha aconseguit treure 5 dels 14 representants.
Més informació:
http://www.upv.es/menuv.html
Mira també:
http://www.coordinadora.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CEPC>> U. Politècnica de València
15 mai 2004
Em sembla que l'antidemocràtic seria que prohibissin la presència i les activitats dels sindicats a la universitat. En compte d'això, el que hi ha és un sistema democràtic d'elecció directa on la gent escull les persones i no les organitzacions. Això ens pot agradar més o menys i tenir els seus defectes, però continua siguent democràtic. Personalment no em desagradaria gens que també poguera aplicar-se a la política, i que en compte de ser les èlits militants d'un partit les que decideixen, per molt internament democràtic que siga el procès, quins han de ser els candidats a escollir, que els esculla directament la gent amb el seu vot personal.
Re: CEPC>> U. Politècnica de València
16 mai 2004
nano, t'has montat una pel·lícula tu solet. rellegeix el que es diu: Enlloc es diu que les "èlits militants" triin a ningú (saps de que xerres tu? saps com funcionen aquestes eleccions??), enlloc diu que no siguin llistes obertes on es triï la persona, sinó que com a CEPC es puguin presentar llistes, on a part del nom surtin le sigles (demanda lògica d'algú sindicat, no?)

I si, la UPV prohibeix la presència de sindicats. o millor encara, els permet i no els deixa fer res. ni clavar un cartell al suro. no dóna cap facilitat. però veig que per tu això no és massa problema, ja hi ha individus que poden pencar com a "persones" i clar, ja ho tenim fet i tenim una base "xaxi piruli". recordo que tot plegat forma part del dret d'associació, i que tot i que aquests drets fonamentals segueixen sent una merda tutelada MAI cal deixar de reivindicar-los. Cal sempre exigir un mínim als centres i a l'administració i a partir d'aquí oferir i treballar per una alternativa

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more