Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
14 mai 2004
El Casal de l'esquerra independentista a Berga ha rebut una multa de 3000 eurus. Copsada l'amenaça de noves i més dures sancions, s'aprovà per amplia majoria tancar les portes del Casal temporalment.
A principis d'abril de l'any 2004 es confirmava la sanció de 3000 eurus (mig quilo) contra el Casal Panxo que arribava acompanyada de l'amenaça de més i més dures sancions.

L'assemblea del Panxo decidí per amplia majoria tancar les portes del que ,fins fa poc, era la seva seu social.

Durant les 2 primeres setmanes de juny, l'assemblea, ha anunciat que obrirà les portes del nou Casal. Carrer del Balç s/n.

Un fet a tenir en compte en aquest afer, és el canvi de timó en l'estil de la repressió sobre el jovent organitzat: De l'abundant, coaccionadora i abjecte presència policial al casc antic de Berga s'ha passat a la persecució administrativa (Casal Panxo) i a l'assetjament personal (com en el cas d'alguns del companys que editen el Pèsol Negre (periòdic llibertari))

La unitat ens farà invencibles. Contra la repressió, també, Unitat Popular!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
14 mai 2004
No entenc pq davant d'una simple multa administrativa es tanca el casal... No és com rendir-se?
Re: Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
14 mai 2004
I el feixista aquell al que per intentar cremar una mesquita li van posar una "multa" de només 25 euros?

I la multa de només 300 euros per cadascú dels nens rics aquells que feien una carrera il.legal amb els seus cotxets per l'autopista, posant en perill les vides de tota la gent amb que es creuaven?

Quin contrast amb la multa pel noi que la policia va trobar fent una pintada contra el fòrum de les multinacionals... una multa de 200 euros!!

I ara aquesta multa fora de qualsevol lógica de 3000 euros pel casal Panxo... només per ser un casal d'esquerra independentista!!

Aixó és repressió, no pot qualificar-se de cap altre manera. L'aparell judicial espanyol funciona encara, massa sovint d'aparell repressiu pels que treballem per una millora de les condicions de vida i treball de tothom i com defensor de determinats col.lectius concrets.
Re: Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
14 mai 2004
no he entès el xk de la multa...
Algu pot explicar xk els hi han posat?
Re: Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
14 mai 2004
El Casal Panxo ha tancat temporalment, fins a normalitzar la situació, doncs sembla que si no tens llicència de bar musical no pots tenir equip de música al local, entre d´altres normatives, com els horaris, begudes, etc...
És extrany, que essent aquesta operació simultania en d´altres locals de Berga, la inspecció no arribes fins al Casal Moragues d´ERC a Berga.
La lluita és l´unic camí!!!
Re: Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
14 mai 2004
Bergadana, dius que és temporal? Tan debò, saps si per Patum hi haurà ja un altre casal de l´esquerra independentista a Berga o com va la cosa? Tot el meu suport!

Penso que per desgràcia akest tipus de situacions es poden anar fent cada cop més freqüents.

ENDAVANT CASAL PANXO!!!
Re: Clausura forçada del bar musical Panxo de Berga
14 mai 2004
casal? jo diria bar musical

els han tancat per denuncies dels veins ,
Re: Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
15 mai 2004
Han tancat el panxo i altres locals de l'EI estan rebent inspeccions del mateix tipus. Al tractar-se de lolacs amb permis d'associació cultural és difícil multar-te, però tenen molts llocs per on agafar-se, i s'hi agafen.
No es tracta de cap mena de problema amb els veins, sinó de la nova estratègia repressiva: ofegar-nos econòmicament. És a dir, matxacar-nos a base de multes individuals i col·lectives amb la finalitat que totes les nostres activitats estiguin destinades a recollir diner per pagar aquestes multes. Així, a banda de distreure la nostra activitat política, no podem treure cartells i altre material ja que no hi ha calers per fer-ho. Dir bar musical o altres coses per l'estil és demagògia pura pròpia d'un kintacolumnista espanyol.
Lluis, Curios, Casumronda i Mireia: Aclariments
19 mai 2004
El nou Casal Panxo obrirà les portes el diumenge "dels quatre fuets", és a dir, d'aquí 3 setmanes.

La multa es va imposar sota el pretext de l'equip de música, però estem al corrent que si no hagués estat per aquest motiu hauria estat per un altre.

Respecte el comentari del "Curios": L'assemblea va pendre la decisió de tancar l'actual Casal i obrir el pròxim, quan es pogués, per evitar les noves sancions que s'apropaven. Retirar-se en cert moment no és rendir-se; creiem.

Lluis: Quan dius "queixes dels veïns" et refereixes als mateixos que ens feliciten per organitzar-los la festa del carrer? O et refereixes als propietaris de bars musicals enfadats per no poder gaudir del monopoli de la nit que els otorgava el dret d'imposar preus abusius? M'agradaria que responguessis o que fossis prudent alhora d'afirmar les coses. Ets propietari d'un bar? En els bars musicals la gent es guanya la vida. Per treballar al Casal no cobrem. És més, paguem la quota mensual de socis/es. Som conscients del malestar dels propietaris de 2 bars, però qui no vulgui veure repressió política en aquesta multa, és que no vol veure-hi.
Re: Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
13 oct 2004
Massa poc. Els haurien d'haver deportat a tots a Cuba...per gaudir del Socialisme Real (llegeixis anar de putes, que els convé: buidant de baix, potser se'ls aclaririen les idees).
Re: Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
09 nov 2004
el comentari de sobre la fet algú mal intencionat. per tal que sembli que l'hem fet els àcrates de Berga, els quals ens solidaritzem amb els companys i veins del panxo. Menys garrulades. salut!
Re: Clausura forçada del Casal Panxo de Berga
09 nov 2004
el comentari de sobre la fet algú mal intencionat. per tal que sembli que l'hem fet els àcrates de Berga, els quals ens solidaritzem amb els companys i veins del panxo. Menys garrulades. salut!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more