Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Solidaritat amb l´esquerra abertzale ,no a la suspenció de la llista Herritaren Zerrenda al parlament europeu!
13 mai 2004
El PP i PSOE volen recorrer la llista de l´esquerra abertzale al parlament europeu.
no a les legislacions especials!
suspenció llei de partits!
NO A LA LLEI DE PARTITS

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat amb l´esquerra abertzale ,no a la suspenció de la llista Herritaren Zerrenda al parlament europeu!
13 mai 2004
Ni LLEI DE PARTITS, NI ETA, NI TERRORISME, NI GUERRA GLOBAL.
La multitud pren la paraula i es caga amb totes les avantguardes!
Qui és la multitut ?
13 mai 2004
Personalment aquestes paranoies postmodernes em posen una mica nerviós. M'agradaria saber què és la multitud i què és el moviment de moviments.

Una cosa és que haguem de superar el capitalisme d'estat que es va implantar a la URSS i una altra molt diferent és que perdem els esquemes d'analisi de la realitat o els buidem de contingut.

A la meva multitud no hi ha lloc per a la burgesia...i a la teva ?

salut !
Re: Solidaritat amb l´esquerra abertzale ,no a la suspenció de la llista Herritaren Zerrenda al parlament europeu!
13 mai 2004
M'agradaría saber qué es la "burgesía", si es n'es per naixement o si un s'en fa. O fins i tot si un pot deixar de ser-ne voluntariament o pel contrari si restarà marcat per la resta de la seva vida sense possible redempció front gent com tú.

Per cert que la dictadura de les avantguardes em sembla tan perillosa com la dictadura de les multituds.

Espero que no prohibeixin presentar-se a Herritaren Zerenda. Espero que aixó del "canvi" no signifiqui el canvi del ZP al ZPP, encara que no sería gens sorprenent ja que tots aquests anys el PSOE només ha fet un seguidisme gairebé total a tot el que ha fet la dreta espanyola a la majoría de temes i en aquest especialment.

Aixó serà la prova definitiva de que el PSOE és un PP només una miqueta més dolç. Pero igual de verinós per la pluralitat política i cultural.

El pitjor és que Maragall no ho fa millor, esta fent una política cultural merdosa. Per una banda fent festivalets de nul contingut cultural pero si especulatiu i, per l'altre, carregant-se iniciatives serioses i ambicioses amb molt de contingut.

Com per exemple carregant-se, en un mes, l'Institut Ramón Llull amb el que escriptors catalans i balears han aconseguit crear un espai de col.laboració mútua per reflectir i promoure la realitat cultural dels Països Catalans. Es suposava que aixó rebría suport des de la Conselleria de Cultura, del PSC, pero ha estat a l'inrevés.

Per qué el PSC ha fet aixó?

Es tan incomprensible com el que ha fet amb la representació catalana a la segona fira d'editorials més important del món, a la ciutat mexicana de Guadalajara, on sempre hi havía estat present sense que mai hagues hagut cap reprensentació espanyola.

Aquest any la cultura i la literatura catalanes eren les invitades especials de la Fira de Guadalajara, després de guanyar les altres candidates per ser-ho que eren les potents representacions alemanya i francesa... i Maragall ha forçat a la representació catalana a passar a ser la representació espanyola que fins ara era inexistent.

Ho ha fet pressionat pel ministeri de cultura espanyol, que fins ara mai havía mostrat cap interès per ser-hi. Pero pel nou ministeri, controlat pel PSOE i no pel PP.

Quin problema té el PSOE amb que la cultura i la literatura catalana fos la invitada especial a la segona major fira d'editors del món?

El PP no ho hauría fet millor, ara només falta que ens diguin que la literatura i la cultura no te fronteres ni estats i que són universals. Clar, deu ser per aixó que no pot haver-hi representació catalana a la segona fira més important del món d'editorials del món. Es obvi, deu ser per aixó que s'han inventat una representació espanyola i han forçat la catalana a integrar-s'hi.

Per qué ens han forçat a integrar-nos en una representació espanyola que s'ha creat només per aixó? Es aquesta l'"España plural" que tant esmentava ZPP a la campanya electoral? Perque em de suportar aixó?

Aixó de la multitud i de la burgesía són temes interessants pero una mica abstractes, aixó són fets que estant passant ara mateix i que són molt preocupants. Aznar i la seva colla hauríen fet exactament igual.
Re: Solidaritat amb l´esquerra abertzale ,no a la suspenció de la llista Herritaren Zerrenda al parlament europeu!
13 mai 2004
No em crec que no sàpigues que
és la burgesia, encara existeixen molts sinònims per a referir-se a aquesta classe social: empresaris, la patronal, poderosos, etc. I no, en absolut, Maragall no és socialista, i segurament per això ell està a favor de la Constitució europea i va estar a favor de la Constitució espanyola, que ara diu que vol reformar tant i tant. Totes dues neguen els nostres drets com a nacionalitat que som. Maragall porta dècades a les poltrones institucionals, és un buròcrata de poder i el seu PSOE tornarà a ser una estafa per a aquest poble, si no posem tot l´enginy i anem construint solidaritats, i es mira de fer avançar les idees revolucionàries, i poder portar-les a terme, és clar.
Re: Solidaritat amb l´esquerra abertzale ,no a la suspenció de la llista Herritaren Zerrenda al parlament europeu!
13 mai 2004
La única cosa que alguns sabem és que hi ha una majoria de personas que no tenim res més que les nostres mans e intel.ligència per sobreviure, mentres d'altres tenem molts més que això... ho tenen tot!!!

www.kaosenlared.net

No al capitalisme!!!
Re: Solidaritat amb l´esquerra abertzale ,no a la suspenció de la llista Herritaren Zerrenda al parlament europeu!
14 mai 2004
aquest rotllo posmodern de la multitud obvia la diferència de classe fonamental que encara existeix, la que separa els propietaris dels mitjans de producció dels que hem de treballar per compte d'altri.

Visca la lluita obrera i popular, visca la llibertat dels pobles i, al que feia al cas:

Solidaritat amb Herritarren Zerrenda i amb l'esquerra abertzale.

PP=PSOE, LA MATEIXA MERDA!
Sindicat