Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
DESALLOTJADA una casa okupada a Vilanova i la Geltrú
12 mai 2004
Avui al matí han desallotjat una casa okupada,utilitzada com a vivenda a principis de març per uns joves del poble.
Avui dimecres 12/5/04 la policia municipal de ViLanova,per ordre del jutja num.1,ha procedit executar l'ordre de desallotjamnet de la vivenda okupada al núm.3 del c/Sant Joan.Aquesta vivenda,que havia estat 12 anys en desús, va ser recuperada el passat mes de febrer per mitja dotzena de joves del poble que la van habilitar com a vivenda.
l'elevat preu dels habitatges i la decrepitud i estat d'abandonament del casc Antic de Vilanova,del barri de la Geltrú i del centre Vila són les causes,segons els joves,que els porten a recuperar espais buits i abandonats per al jovent.

Des de bon principi, esl joves estudiants i treballadores en precari van intentar resoldre el conflicte directament amb el propietari,que duu més de 15 anys lluny de Vilanova. No obstant les nombroses ofertes per part dels joves,el propietari ha decidit tirar endavant el procés per via penal.

Val a dir,per acabar,que els joves ja pensen en donar ús i vida a algun altre dels més de 300 habitatges buits i abandonats del Casc Antic de Vilanova i la Geltrú.

Vilanova i la Geltrú 12/5/04

This work is in the public domain

Comentaris

Re: DESALLOTJADA una casa okupada a Vilanova i la Geltrú
12 mai 2004
tius! m kgon la puta policia i el mal parit del propietari! eis tu ja spas ki sok eh? ;) resisteix ...met k sapigues k m tindras al kostat per tot el k necessitis amik meu! salut!
Sindicat