Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Exèrcit civil sense armes: ja és una realitat a Sri Lanka
12 mai 2004
Us imagineu un âexèrcit civil sense armesâ? com alternativa eficaç als exèrcits armats? Un cos dâintervenció civil no armada ja és una realitat en el conflicte de Sri Lanka.
FORCES DE PAU NOVIOLENTES (FPN) us convida a que conegueu i opineu sobre la intervenció civil i noviolenta en el conflicte d’Sri Lanka, un projecte inspirat en les accions de Gandhi i que des de Catalunya estem ajudant a fer possible.L’acte tindrà lloc el proper dimarts 18 de maig a las 19:15

a les Cotxeres del Palau Robert, Passeig de Gràcia, 107.Intervindran:

Martí Olivella - Director de Nova, Centre per la Innovació Social i promotor de les FPN, qui farà una breu introducció sobre la missió i visió de Nonviolent Peaceforce (NP)
Frank Mackay Anim-Apiah- president del Ghanaian Centre of International PEN, Director del Centre's Writers in-Prison Committee i membre del equip de pacificadors de Nonviolent Peaceforce a Sri Lanka qui explicarà l'impacte positiu sobre la societat de Sri Lanka que la feina de l'equip de NP està obtenint, concretament en el recent procés electoral de passat mes d’abril.


Forces de Pau Noviolentes convida als candidats al parlament europeu a que es posicionin i prenguin compromisos concrets amb garanties en la promoció de la Cultura de Pau en el marc europeu.Com a representants catalans a les eleccions parlamentàries europees intervindran:

Roger Albiñana (CIU)
Raul Romeva, (ICVerds)
Carlos Ibañez (ERC)
Raimon Obiols (PSC)
representant de PP
El públic assistent serà convidat a participar activament en el diàleg.

Aquesta és una oportunitat que ens permetrà aprofundir i aportar respostes pràctiques a un tema tan actual com la resolució dels conflictes armats.Us hi esperem!!!
Mira també:
http://www.forcesdepaunoviolentes.org
http://www.nonviolentpeaceforce.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Exèrcit civil sense armes: ja és una realitat a Sri Lanka
12 mai 2004
Això sembla ideologia forum. Els conflictes armats no se "solucionen", es guanyen o es perden. Senzillament és així. La "resolució pacífica de conflictes" està bé per les baralles al pati de l'escola o per problemes a una escala de veins, però les guerres són de debò, i qui inicia una guerra el que vol és guanyarla. A veure si deixem d'imaginar un bonic món de colors fals i hipòcrita, com fa el forum.
Per cert, què hi fan tots aquests polítics al vostre acte? Aporten la nota d'hipocresia?
Re: Exèrcit civil sense armes: ja és una realitat a Sri Lanka
13 mai 2004
Molt bé, molt bé. A veure si s'us mengen a uns quants!
Re: Exèrcit civil sense armes: ja és una realitat a Sri Lanka
13 mai 2004
Dissolució de TOTS els exèrcits JA!
Sindicat