Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Carnaval anti-fòrum?
12 mai 2004
Hola company(e)s:
Fa temps que vaig escoltar que hi havia un col.lectiu que tenia pensat participar al carnaval que ha organitzat el Forum de les "cultures", per denunciar l'hipocresia d'aquest malnomenat Fòrum. No em consta que aquest col.lectiu hagi tirat endavant la proposta.
Aquest escrit es per demanar informació a algú que ho sapiga millor que jo, i pugui fer una convocatoria.
En el cas que no hi hagi convocatoria, proposo que la gent ens organitzem per la nostraa banda. Es un bon moment per sortir al carrer.
El carnaval és el dissabte 15 de maig a les 18 hores al Passeig de Gràcia. Podriem quedar a les 17:30 o 18h en alguna parada de metro. Jo ho proposo a "vox popoli" i vosaltres opineu i quedem (o no).

Gràcies.
Salut.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carnaval anti-fòrum?
12 mai 2004
no crec que sigui un bon entorn de denunciar. Quedaria diluit en l'acte i només serviria per donar una mica d'aire al moribund.
Re: Carnaval anti-fòrum?
12 mai 2004
Si algú està pensant en muntar una rua antiforum que conti que el KOP-Alta Tensió del Prat vem fer una per la rua del poble i encara guardem material de la carrossa i alguna disfressa. També em sembla que a Sant Andreu (?) es va fer una.

kasalprat ARROBA mixmail.com
Re: Carnaval anti-fòrum?
12 mai 2004
Alguien sabe si al final se ha organizado un carnaval anti-forum o algo parecido para este sabado?? entonces, donde sera?
Re: Carnaval anti-fòrum?
12 mai 2004
Avui se'n parla a l'assemblea de resisténcias (19,30, casa de la solidaritat, Vistalegre, 15). La iniciativa és d'un grup de brasilers als qui van trucar des del fòrum. Per explicar el procés de Portoalegre, de que tant parlen? No. Per explcar les seves opinions sobre Lula, del que tant parlen? No, tampoc... No, els van trucar per anar a ballar samba amb el Carlinhos Brown el dia 15. Per alguns d'ells es com si a nosaltres en criden per anar a ballar un xotis. Sembla que l'ajuntament havia vist que el "sense papers" no poden anar al fòrum per què hi ha entrada, així que a alguna luminària se li va ocorrer fer un acte gratuït al passeig de Gràcia. Evidentment, alguns es van mosquejar pel fet de trovar-se amb l'estereotip de sempre en nom de la diversitat i de les cultures. Per cert, els donaven un bocata i una coca-cola, i no era segur si una entrada al fòrum.
Ja explicarem si la cosa tira cap endevant i com.
Re: Carnaval anti-fòrum?
12 mai 2004
Gracias por la respuesta, esperare a ver si se organiza algo para el sabado! esperando mas noticias suyas,
Ruben
Re: Carnaval anti-fòrum?
12 mai 2004
En la asamblea de resistencias al forum de hoy se ha deciddido convocar el SABADO a las 15.00h. en el INFOSPAI de pça del sol de la vila de Gràcia para preparar pancartas, samarretas, disfraces e inflado de globos con mensajes antifórum. También se ha quedado después a las 17.30 en los jardnets de Gràcia per baixar juntetes. Idees i penya benvinguts
no se si es mejor ir o no
13 mai 2004
no me acabo de aclarar con la tactica de encontra pero sin hacerles el juego...

por eso no me he decidido a ponerlo en la agenda de imc-bcn. si alguien lo considera adecuado que lo haga. seguro que vera mas gente la convocatoria.
Re: Carnaval anti-fòrum?
13 mai 2004
el millor es ignorar les provocacions de rues artificials pro-forrun.
Re: Carnaval anti-fòrum?
13 mai 2004
Entonces, cuando empieza la "celebración", y donde se va despues de Gracia?
Re: Carnaval anti-fòrum?
15 mai 2004
El anunciado Carnaval del Forum ha ocurrido...
y que vegüenza, los sacan a todos a la calle para "vallar i fer gresca" y los tiens a todos haciendo col detrás de un aparato de ruido perdido en la nada. La gente dando la vuelta y las familias con los niños sufriendo por los empujones de la masas des-rumbada ha sido el mejor ejemplo del movimiento contra-carnaval.
Frustración y engaño una vez más...
Un autèntic carnaval catalaà.
Sindicat