Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
El Forum falseja les dades de visitants. Cal exigir dimissions i cessaments
11 mai 2004
El diari 20 minutos a la noticia http://www.20minutos.es/nx.asp?noti=4890
s'ha fet ressó del rumor de que el Forum només va tenir 4.000 visitants el diumenge 9.
El diari 20 minutos a la noticia http://www.20minutos.es/nx.asp?noti=4890
s'ha fet ressó del rumor de que el Forum només va tenir 4.000 visitants el diumenge , i per tant haurien cuadruplicat les xifres reals .
En qualsevol cas, les suposades 16.000 persones que haurien assistit al Forum inclourien les assistents al concert de Macaco del vespre, les quals NO tenien cap interés en la assitencia al Forum.
¿Perquè el Forum segueix amagant les xifres reals d'assistents?
Cal començar a exigir dimissions i cessaments tenint en compte que el director general del Forum JORDI OLIVERAS ha demostrat una clamorosa incompetència en la gestió dels fons públics d'aquest esdeveniment farsa, al preveure xifres d'asssistents molt superiors als reals, el que farà que la diferencia l'haurem de pagar els ciutadans.
Aixi mateix, el Forum segueix amagant que les degravacions fiscals que ha obtingut INDRA son en realitat subvencions indirectes per els projectes militars en els que aquesta empresa participa: L'helicópter d'assalt Tigre, el vehicle blindat Pizarro, el simulador de vol dels Harrier de la US Navy i el sistema de guiatge de missils que fabrica, tot aixó fent veure que es una empresa compromesa amb els valors de "pau" que defensa (?) aquesta colla de poca-vergonyes del Forum
Per tant: Prou Mentides..
DIMISSIONS JA!!!.
Mira també:
http://www.20minutos.es/nx.asp?noti=4890

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Forum falseja les dades de visitants. Cal exigir dimissions i cessaments
11 mai 2004
doncs si no hi va gent és una pena perquè haurem perdut molts calers.
Re: El Forum falseja les dades de visitants. Cal exigir dimissions i cessaments
11 mai 2004
els calers ja els hem perdut, tant se val la gent que hi vagi, ara ja són a la butxaca dels quatre de sempre.
Re: El Forum falseja les dades de visitants. Cal exigir dimissions i cessaments
11 mai 2004
a jordiros,como te veo bien en numeros y todo eso, y me pica la curiosidad,pregunto : es posible una auditoria a la administracion publica a partir de una demanda popular? ¿es mas eficaz (economicamente hablando) que exigir dimisiones?¿tiene sentido?
Re: El Forum falseja les dades de visitants. Cal exigir dimissions i cessaments
11 mai 2004
La veritat es que m'estic rient que el Fòrum no tingui èxit! La crida popular en contra a afavorit això? Són més dèbils del que ens pensem?! És hora de fotre canya!!!
Hauriem de contrastar?
11 mai 2004
Al racocatalà (http://www.racocatala.com/articles/4267) s'afirma que els de freecatalonia van repartir 10.000 revistes gratuïtament entre la gent.. els números no ens quadren?



text de la notícia:
- - - - - - - - - - - - - - - -

Més d'un centenar d'independentistes es van concentrar el passat diumenge davant de l'edifici Fòrum de Barcelona per tal de donar el tret de sortida a la campanya d'internacionalització del conflicte català.

En l'acte es van repartir 10.000 revistes en català, anglès, castellà i francès, on s'explicava què són els Països Catalans, per què lluitem, i que volem. Es va desplegar una pancarta amb el logo de la campanya, davant les furgonetes de la policia "nacional", i s'empastifà tota la zona de l'entrada d'adhesius.

"Free Catalonia - Catalunya Lliure" engloba tota classe d'organitzacions i entitats independentistes.

Per més informació entreu a freecatalonia.com o truqueu al 93 319 80 50.
- - - - -
Re: El Forum falseja les dades de visitants. Cal exigir dimissions i cessaments
11 mai 2004
increible que quatre gats com els que escribim aquest post podem tenir tanta influencia. Suposo que hi han altres raons soterrades, potser es que realment i no nomes nosaltres estava realment cansada.
Re: El Forum falseja les dades de visitants. Cal exigir dimissions i cessaments
12 mai 2004
Bé realment el fet dels números tant se valen per què de totes a totes no crec que els organitzadors d'aquesta bufetada contra la cultura, contra la majoria de la ciutadania de bcn reconeguin el seu error. Actualment, els anomenats socialistes tant sols són nous burgesos que estan més preocupats de la estètica que la ètica. Jo no penso ni apropar-me i si puc faré campanya en contra d'aquests governants que miren més per els que més tenen que per els que més ho necessiten. Salutacions....Lluís
Re: El Forum falseja les dades de visitants. Cal exigir dimissions i cessaments
12 mai 2004
I a tu qui t'ha dit que som quatre gats? Per indymedia passa molta més gent de la que et penses. No vull dir que tot hagi estat mèrit exclusiu d'indymedia però tampoc hem de menysprear la capacitat creixent d'influència d'aquesta mena de mitjans alternatius de comunicació.

salut
Saturem les entrades al Forum!
15 mai 2004
Vaya mucha gente o vaya poca gente realmente qué importa. El problema es que realmente NO se puede ir! Es un lujo para ricos y turistas inconcientes!
Yo considero que debería poder ir todo el mundo, desde los que tenemos un nivel adquisitivo bajo hasta los que no tienen trabajo, por no decir no tienen ni papeles... No es un Forum dende caben todas las personas? No es un Forum Popular? Me gustará saber cuantos Pakistanis, moros, chinos, croatas, yugoslavos, ecuatorianos, bolivianos, peruanos van a poder ir a ver el Forum de las Esculturas...

Propongo convocar una asistencia masiva al Forum, por allí he oido algo así del próximo 8 de junio a las 5 de la tarde, con la intención de entrar todos gratis al Forum!
La Cultura es para todos?
números inflats
24 mai 2004
Algú ha pensat en les escoles i instituts que aprofiten la cosa aquesta per a fer sortides, i que entre setmana són la pràctica totalitat dels que hi van?
No estic parlant de visitants que volen anar al fòrum pagant 21 euros, si no de nens que paguen la meitat i van a pendre el sol, a veure algun espectacle i si queda temps passar per alguna exposició.
Ah, i fer passar les motxilles de la canalla pels detectors ho trobo vergonyosament infame. No tenim prou paranoia als medis "informatius" que a més hem de submergir la canalla en aquesta paranoia del terrorisme, de que els dolents són a tot arreu, de la desconfiança als estranys, etc.
Un dels meus alumnes es va posar a plorar per que a la seva bossa li van trobar no se què sospitós, per favor....
Sindicat Terrassa