Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
s’ha celebrat a Badia del Vallès una jornada de resistències contra El Fòrum 2004 i contra l’Europa del Capital
11 mai 2004
El dissabte dia 9 de maig s’ha celebrat a Badia del Vallès una jornada de resistències contra El Fòrum 2004 i contra l’Europa del Capital convocada per l’Alternativa d’Esquerres per Badia (AEB)
accio.jpg
accio2.jpg
El dissabte dia 9 de maig s’ha celebrat a Badia del Vallès una jornada de resistències contra El Fòrum 2004 i contra l’Europa del Capital convocada per l’Alternativa d’Esquerres per Badia (AEB). L’AEB participa de la Assemblea contra Fòrum, així com de la Xarxa contra la constitució europea i aquesta és part de la seva contribució al dia de lluita convocat per avui.
Durant el matí diversos activistes han repartit informació sobre la constitució europea i les poques garanties socials que conté, així com fulletons sobre el Fòrum en els que s’informa de les empreses de la guerra que són protagonistes d’aquesta pretesa trobada de cultures.
En el marc d’aquesta jornada una acció sorpresa ha servit per a que diverses persones accedissin al centre cívic de la població i despengessin una pancarta en senyal de protesta contra l’especulació que encobreix el Fòrum.
Mira també:
http://www.aeb.es.vg/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa