Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Anàlisi :: sexualitats
L'esvàstica a la teta
10 mai 2004
Una de les religions més totalitàries que han donat els temps darrers és el feminisme orgànic, aquesta irrupció histèrica de plantejaments estúpids la majoria de les vegades.
Aquesta parida de la igualtat entre homes i dones com a base de la confusió, prova que el gran error de les dones ha estat deixar les reivindicacions dels seus drets en mans de quatre ressentides que no volen justícia ni drets fonamentals sinó simplement escampar pel món el seu odi a la masculinitat (provinent sovint de la nostàlgia de no ser homes) i convertir els seus deliris en norma i les altres opinions en ofensa, en delicte. Una cosa és la defensa dels drets de les dones i l'altra és haver de donar permanentment la raó a les dones pel simple fet de ser-ho. Una cosa és que no es margini la dona dels governs i l'altra és posar de consellera de cultura la tal Mieras: seria millor haver-hi posat un home perquè així les feministes tindrien el benefici del dubte de si hi ha dones realment capacitades per a la política. Una cosa és que es pugui ser feminista i l'altra que no es pugui ser masclista, i fins i tot una cosa és no ser feminista i l'altra ser masclista. Aquesta simplificació, aquesta obligaritorietat. Aquesta esvàstica en una teta que es va marcir fa molts anys. Després queda l'humor, esclar. Es poden fer bromes amb les panxes cerveseres dels homes, amb els complexos sexuals dels homes, amb les tontes aficions dels homes, etcètera. Però és crim contra la humanitat fer una broma a la inversa: una broma sobre un cul hiperbòlic, sobre el sexe com a estratègia per aconseguir d'altres propòsits, sobre el brutal egoisme despietat que sol regir les vides amb faldilla. No farem res mentre vulguem canviar només el sentit de la barbàrie en lloc de voler canviar la barbàrie per d'altres formes d'entendre'ns.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'esvàstica en el cervell
10 mai 2004
"...escampar pel món el seu odi a la masculinitat (provinent sovint de la nostàlgia de no ser homes..."

El miedo te hace delirar y sacar tus asquerosos prejuicios machistas. ¿Acaso tienes envidia por no poder parir, o es que te han quitado el chollo político?. Sin tí la vida puede continuar sin inmutarse un ápice, es más, si te extinguieras y contigo los que son como tú, la humanidad volvería a tener una nueva época dorada y de vida inteligente.
Das asco y no eres mejor que los maltratadores y violadores.
Fuera basura fascista de indymedia... la masculinidad es un invento que sólo descerebrados pueden abanderar.
Re: L'esvàstica a la teta
10 mai 2004
molt ben dit, ja està bé de feminazis
Re: L'esvàstica a la teta
10 mai 2004
PART del mal anomenat feminisme ha portat a la dona a reivindicar-se com a sexe "mascles", a repetir (mals)comportament masculins, voler ser mes papistes que el papa... i quin resultat n'han tret? Condolenza Rizee, Margareth Thatcher...

La dona ha de reivindicar la seva llibertat per mitja de la feminitat, la dona no s'ha d'avergonyir del seu sexe, l'ha de potenciar! La dona siguent DONA pot fer tot el que és proposa, TOT...
Re: L'esvàstica a la teta
10 mai 2004
Mare meva.. un text del feixista d'en Salvador Sostres (e-noticies.com, avui.es) a l'IMC Barcelona..

No penjeu marranades, gent!!
Re: L'esvàstica a la teta
10 mai 2004
Qué poden fer les mexicanes desaparegudes en massa, presuntament assassinades per l'staff politico-policial ?

Qué poden fer les dones que quasi cada dia moren apallissades, apunyalades o cremades pels seus ''companys'' ?

Que poden fer les treballadores de tantes i tantes empreses que a igual treball cobren un salari escandalosament menor ?

Creus que si es troben en aquesta situació és només perqué no s'ho han proposat ?

''La dona siguent dona pot fer tot el que es proposa, tot ...'', menys ser secretària d'estat, primera ministra, etc. ...perquè aixó per a tú no és ''ser dona''.

Llavors que és ser dona ?. Obrir-se de cames per a obtenir-ho ''tot'' siguent dona ?.

Ets un reaccionari que, en el fons, veus a les dones com a putes, com a ''seductores'' que ho aconsegueixen ''tot'' amb la seva ''feminitat''.

Fot el camp d'indymedia i torna a l'Edat Mitja, d'on mai hauries d'haver sortit.

Àngel.
Retrat robot de qui ha penjat aquesta alucinacio
10 mai 2004
Home amb panxa cervesera, que li agradaria utilizar el seu sexe per aconseguir certs proposits (pero com que esta fofo no "ven al mercat"), que costa de donar-li la rao i quan li donen a algu altra, se sent ressentit, que li agradaria que li donessin sempre la rao digues el que digues, que no li agrada la Mieras perque a més de cagar-la amb allo nacional te un caracter atractiu, se la veu una persona insegura... pero te carrec! i ell que es igual d'insegur nomes te una patada al cul... que li agraden les tetes i el fetichisme (per l'esvastica)
psst: hi ha forums i canals de fetichisme i sado per l'irc, t'hi recomano una visita i ja veuras que totes aquestes tonteries se't treuran del cap
Re: L'esvàstica a la teta
11 mai 2004
''La dona siguent dona pot fer tot el que es proposa, tot ...'', menys ser secretària d'estat, primera ministra, etc. ...perquè aixó per a tú no és ''ser dona''.

-------> En el govern de les espanyes hi ha varies dones, entre totes elles no arriben a la tercera part de fills que els homes govern... aquestes dones per arribar alla on han arribat - que per cert, no es molt lluny- han tingut que, en alguns casos, pasar de la maternitat. Doncs esta clar que tota dona mare té la nescessitat - i gairebé diria OBLIGACiÓ- d'estar amb el menut forsa temps en el primer any de vida doncs la natura es així - els homes podem fer-ho millor o pitjor, pero quan el nano es petit petit nescessita d'una mare- i tanmateix aixo es al q totes les dones han de renunciar per ser algu... i algunes son tan burres q enlloc d lluitar x una igualtat de genere partint de la natural diferencia, lluiten per la igualtat des de l'autodi i autorepressio de la natural feminitat.


En fi, si hi ha replica ja dire mes... q aixo baixa del newswire i encara m'estare matant per res...
Re: L'esvàstica a la teta
11 mai 2004
El q esta clar es q entre tots hem de canviar les coses, la dona ha de poder ser plenament "dona" i alhora poder fer tot allo que vulgui. El que passa es q CERT feminisme s'ha olvidat totalment d'aixo.
Re: L'esvàstica a la teta
21 jul 2004
ni feminisme ni masclisme la mateixa merda
Re: L'esvàstica a la teta
21 jul 2004
el moviment feminista radical esta liderat per lesbianes, la seva actitut es clarament masclista. Nomes volen dominar, impossar-se per la força.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more