Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Presentació de la Campanya NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
10 mai 2004
NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
per l'Europa dels drets socials i dels pobles
no a l'Europa del capital i la guerra!

Rebutgem el projecte de Constitució Europea perquè limita de forma important els drets civils, socials, nacionals i polítics i representa un retrocés en relació a les legislacions (ja prou limitades) vigents als estats que integren la unió. És una Constitució neolliberal, militarista i imperialista, que consagra l'Europa dels Estats, una Constitució patriarcal que reforça la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones, que només parla de l’economia productiva i oblida la reproductiva i que manté un model de desenvolupament que destrueix el medi. Al mes de juny com a molt tard els caps de govern es proposen ratificar el text, probablement a Madrid.

Però aquest projecte no és una constitució! És un tractat per legitimar els interessos de les multinacionals oposats als dels treballador(e)s i els pobles d'Europa!

Nosaltres que volem una altra Europa, l'Europa dels treballador(e)s i dels pobles, dels drets socials, de les llibertats, democràtica, solidària, pacífica, no xenòfoba i ecològicament sostenible, rebutgem aquest projecte per com s’ha fet i pel que diu.

Participa a la Campanya contra la Constitució Europea!!!

Per a més informació i adhesions envia un correu electrònic a:
info-no-constitucio-ue ARROBA moviments.net

Aportacions econòmiques a la Campanya:
2081 0163 97 0000021495 (Caixa Penedès).

L’assemblea i reunions de la Campanya són
els dimecres a les 19.30 h al CTD (C. Sant Salvador 96)

This work is in the public domain

Comentaris

Re.Aveure si convoquem mes penya !
10 mai 2004
vaig anar a la concentració i no vam ser ni cent persones.
com pot ser aixó?
a mes he vist amb alguna web que es presenta a les eleccions que te penjada el anagrama de la campanya i en canvi a la concentració no hi van anar pas! estic parlan concretament de les cups.
quin morro i quina manipulació!
Re: Presentació de la Campanya NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
10 mai 2004
Encara no ho has entès que només busquen el vot?
Re: Presentació de la Campanya NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
11 mai 2004
Hem sembla que la campanya contra la constitució europea que està fent la CUP (s'ha d edir que dins la seva precampanya electoral) està sent més seguida i més pública que si només es participés en la campanya Contra la Constitució europea.

La CUP dóna suport a la Campanya, però també l'està fent per la seva banda organitzant xerrades a les universitats, etc. per denunciar el procés de construcció europea.

No sé si es pot posar a tot partit o plataforma política en el mateix sac i quedar-se tan ample.
Re: Presentació de la Campanya NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
11 mai 2004
Segons tinc entès la CUP en cap moment ha dit que la Campanya Contra la Constitució Europea fos la seva prioritat i en canvi ha fet aparéixer el logo de la campanya a la seva web.

I s'ha fet arribar a gran part del territori les diferen ts xerrades que s'han fet i s'han de fer sobretot al País Valencià.
Colera camping CNT