Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : pobles i cultures vs poder i estats
<< Actes al mes de maig >> Alternativa ESTEL UB
10 mai 2004
- Dinar popular i concert de Igitai-a pel dret a estudiar dels i les preses. Dimecres 12 a les 14 h a la Facultat de Biologia (Campus Sud).
Presentació de la campanya Els presos també tenen dret a estudiar amb un membre de Rescat i el portaveu nacional d'Alternativa ESTEL. Dimarts 25 a l'edifici històric de la UB. Organitzat conjuntament amb Cepc.

- Constitució Europea: presó d'idees i pobles. Xerrada amb un membre de la Campanya contra la Constitució Europea i un membre de la Candidatura d'Unitat Popular. Dijous 13 al Saló de Graus de Filosofia a les 12:30 hores

- No al judici, absolució joves graciencs. Xerrada sobre el cas dels detinguts de Gràcia a l'abril de 2002 amb els represaliats. Dimarts 18 a les 18 h a l'edifici històric de la UB. Organitzat conjuntament amb Cepc.

- Xerrada de presentació d'Alternativa ESTEL Inefc amb el portaveu d'Alternativa ESTEL i un membre de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. Dilluns 24 al centre d'Inefc-Barcelona a les 12:
Mira també:
http://www.alternativaestel.org

This work is in the public domain

Comentaris

sembla ser que plourà...
10 mai 2004
Hola, com suposo que ja haureu comprovat, dimecres la previsió és de pluja.
Teniu pensat algo si plou?

salut
Re: << Actes al mes de maig >> Alternativa ESTEL UB
10 mai 2004
Si plou dubto que ho pdem fer...tot i que tenim una carpa... Seria una putada
Re: << Actes al mes de maig >> Alternativa ESTEL UB
11 mai 2004
- Constitució Europea: presó d'idees i pobles. Xerrada amb un membre de la Campanya contra la Constitució Europea i un membre de la Candidatura d'Unitat Popular. Dijous 13 al Saló de Graus de Filosofia a les 12:30 hores - ACTIVITAT coorganitzada amb la CEPC
Sindicato Sindicat