Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
10 mai 2004
(ULTIMA HORA 12.20)
CONFIRMADA SENTÈNCIA

El cantant i activista Juanra Rodriguez i el professor d'èuscar Peru Alvarez han estat condemants a 5 anys de presó pel tribunal d'excepció de l'Audiència Nacional aquest matí, després que el fiscal proposés reduir la petició inicial de 9 anys.

Llibertat presos.
ULTIMA HORA 12.20
CONFIRMADA SENTÈNCIA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
10 mai 2004
5 anys,vaja tela,dues consultes als companys i companyes de rescat:
-No es va fer l´autocar a Madrid?
-Diuen que ja s´havia pactat amb el fiscal,baixar de 8-9anys a 5 anys,pel Juanra i el Peru,doncs han aceptat la col.laboració?

NO entenem res.
Llibertat pres.o.s.
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
10 mai 2004
Hem d´entendre la decisió.
No odem esperar que l´estat espanyol exculpi en Juanra o qualsevol altre militant, ja que fer-ho suposaria, que ells tenen ràó, que els han torturat, i que a més de ser innoscents han estat 2 anys a la presó sense judici.
Per tant, un cop assumeixes la condemna, intentes que aquesta sigui el més curta possible, sense que aixó suposi la signatura de cap docxument de renuncia, com en d´altres episodis lamentables de l´esquerra.
independentista.
Els companys de Rescat sabien de la possibitat del pacte amb lka fiscalia, però no va ser fins diumenge que es va decidir, per tant enviar un autocar a un judici-pacte, era en certa manera un engany per a la gent que hauria anat a donar suport a en Juanra.
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
10 mai 2004
Juanra no és independestista.
Juanra és llibertari.
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
10 mai 2004
M'AGRADARIA SABER si es fa la concentració de dimecres a les 20h!
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
10 mai 2004
Avui a les 20h hi ha concentració a Pça St Jaume.
La de dimecres queda suspesa, ja que en un principi se n'havia convocat una el primer dia de judici i una l'últim. Com que al final no han jutjat a en Juanra (quan pactes amb el Fiscal, això es fa abans del judici i si arribes a un pacte, ja no et jutgen)doncs la concentració de dimecres no té sentit.
Però avui sí que ens concentrarem tots i totes a la plaça St Jaume per protestar contra la condemna imposada a en Juanra i demanar l'amnistia per a tots i totes les preses polítiques.
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
10 mai 2004
Tot aixo esta molt be, pero tinc un dubte: Els mes de 2 anys que ha passat a la preso compten, oi? Per tant li deurien quedar per complir uns 2 anys i algo, oi?
Hi ha alguna possibilitat de reduïr la condemna?
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
10 mai 2004
són presos polítics i els volem lliures LLIURES!!!!
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
10 mai 2004
RESPOSTA A RAMON:

quan estas en presó preventiva a espera de judici, son dos anys prorrogables a 4, no es considera un condemnat (és a dir que no hi ha una sentencia judicial o condemna), en aquests casos, quan arriba el judici la condemna sera sempre superior a la que ja has estat en preventiva, mai inferior doncs denotaria que la presó preventiva ha estat abusiva, inecessaria i que no hi havia motius per empresonar ningu. Aixi doncs per exemple si et pases 2 anys en preventiva, et condemnaran a més de 2, si has estat 4 anys en preventiva et condemnaran a més de 4. El que ja és impresionant, és que aquesta estancia preventiva a presó, no resta del total de la condemna, no "redimeix". És a dir, si estas dos anys en preventiva, arriba judici i et condemnen a 5, la total és de 7 anys (cas Juanra). Per suposat, l' estat espanyol i la politica penitenciaria no permet que els presos politics (Eta, anarquistes, Grapo...) accedeixin a lo que coneixem com a beneficis penitenciaris, permisos de caps de setmana, 3er graus o seccio oberta (fases del "tractament" penitenciari que permeten al i la presa sortir al carrer a treballar o a passar uns dies amb els seus familiars, amics...)
Aixi doncs els presos i preses politiques han de complir "a pulso" la condemna total, la integra, sense sortir ni un sol dia del talego, (a no ser per casos excepcionals com l' enterrament o enfermetat d' un familiar).
En fi, això hi hem de sumar, el tracte inhuma i degradant d' estar tancat a una presó a més de 500km dels teus esers estimats, perque ells ens volen fer la vida impossible... SOLIDARITAT!!!
NO HI SOM TOTES, FALTEN LES PRESES!!!
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
11 mai 2004
L'Estat francès comet moltes barbaritats. Pero té una cosa: la preventiva és INCLUIDA dins la condemna; aixi va passar qu'un condemnat a 3 anys de preso qu'havia passat tres anys en preventiva sortissi lliure. Amb un efecte pervers, digna de la jutgessa d'instruccio Le Vert, de la fiscal Stoller, i dels llurs successors, que després de fer figa una instruccio només a càrrega, i tenir un dossier buit, condemnin per "associacio de malfactors relacionada amb una empresa terrorista" (en l'Estat espanyol, es diu pertenència a banda armada)a una pena igual al temps passat en preventiva.
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
11 mai 2004
pero com poden ser tan fills de puta!! els hi estan arruinant la vida a en juanra (en akest cas), al zigor, la laura, i tants d'altres!

com a minim en juanra va estar uns mesos fora del talego a holanda (ja s'havia d'haver escapat!), pero els altres encara les han passat mes putes

a vegades fa la sensacio de que et poden vindre a buscar a casa akesta nit. la veritat es que em fa molta pena x ells. si poguessim fer alguna cosa....
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
12 mai 2004
escrivim als presos, participem de la solidaritat!!!
Re: JUANRA i PERU, CONDEMNAT a 5 ANYS DE PRESÓ
22 jun 2004
si ke es una putada, pero no hi podem fer res, desde aqui dono les gracies a tants i tantes que per tenir uns ideals i portarlos fins al final paguen amb lo mes preuat que hi ha en la vida, la llibertat.

i recordem que qualsevol dia, a qualsevol de nosaltres ens podem fotre la antiterrorista pel cul, i nomes podem fer una cosa, cridar ben fort ke mai, mai ens podran callar
Colera camping CNT