Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : fòrum 2004
Fòrum-L'Institut Joan Lluís Vives
10 mai 2004
Suma y sigue.
BOICOT
"L'Institut Joan Lluís Vives (IJLV) i la societat Barcelona 2004 han signat un conveni pel qual s'inclouran 34 dels Diàlegs del Fòrum Universal de les Cultures en la Guia de cursos d'estiu 2004, editada conjuntament per les 19 universitats de la xarxa de la que forma part la UAB. D'aquesta manera, l'assistència al 80% de les sessions es podrà convalidar per crèdits de lliure elecció. Aquest acord també contempla que els estudiants universitaris puguin gaudir de preus especials per assistir als Diàlegs, entre els 25 i els 35 euros.

La Guia de cursos d'estiu 2004 facilita el procés de reconeixement com a crèdits de lliure elecció, per part de les 19 universitats que integren el IJLV, entre les quals hi ha la UAB, de l'assistència als cursos que hi figuren. Així doncs, els alumnes de la UAB que s'inscriguin en qualsevol d'aquests cursos podran sol·licitar el reconeixement de crèdits en funció de les hores del curs, entre d'altres criteris.

Pel que fa als 34 Diàlegs del Fòrum 2004 inclosos en la Guia de cursos d'estiu del IJLV, els participants rebran un certificat d'aprofitament, sempre que hagin assistit a un 80% de les seves sessions, el qual també permetrà que es pugui sol·licitar el reconeixement com crèdits de lliure elecció".
(Sic)

This work is in the public domain

Comentaris

Manifestació virtual
11 mai 2004
http://www.manifestacionvirtual.com/info.asp?cod=4556
Sindicato Sindicat