Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : fòrum 2004 : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Juancar I el Mentider al Fòrum de les multinacionals
08 mai 2004
Ha començat el Fòrum de les mentides. Veiem qui són els mentirosos i quines són les seves mentides:
-Juan Carlos I destacó el Forum que hoy comienza como una nueva "apuesta de optimismo", ya desde "la renovación urbanística de este espacio", y "que proclama la vitalidad de Barcelona y la hospitalidad proverbial de sus habitantes".-

"LA FAVB defineix el Fòrum de les Cultures com una operació especulativa desproporcionada en relació amb les necessitats dels barris de l'entorn. Com a exemple, la FAVB destaca els 2.296 pisos amb aluminosi dels barris de La Pau, Maresme i Besòs, i que encara estan pendents de rehabilitar 14 anys després d'haver-se detectat aquesta patologia a la ciutat. (...)El moviment veïnal qüestiona el Fòrum perquè no ha escoltat les necessitats dels ciutadans dels barris que el volten, perquè xoca frontalment amb la realitat del seu entorn."; del Comunicat de la Federació d'Associació de Veïns de Barcelona contra el forum de les mentides.

Quan el Juancar diu que som hospitalaris ens diu, en realitat, que li agrada molt que siguem tan submissos i passius malgrat el que ens fan als ciutadans del barris que envolten el fòrum i, en conseqüència, a tots els ciutadans de la ciutat.


-el rey hizo uso del catalán con algunas frases que propiciaron la ovación del público. (...)el presidente del Gobierno destacó la "riquísima pluralidad" de lenguas y pueblos como "uno de los rasgos característicos" que definen España-

Que maco tot plegat, i que fals quan només un miserable 7 per cent de la música al fòrum serà cantada en català. Es a dir, d'un total de 277 actuacions només 21 seràn en català. Clar que potser cantar en català a Catalunya és un insult a la seva "riquísima pluralidad", etc. Per aquesta gent la "riquísima pluralidad", es igual a la marginació del català, del gallec, del basc, etc.

Pero el millor és que el Juancar encara no ha demanat perdó per haver mentit amb allò de que "nunca fue el castellano una lengua de imposición", etc. i encara te els collons de venir a explicar-nos que és la "riquísima pluralidad". Si d'ells depenguès... Aixó sí, diu quatre mots mal dits en català i uns quants aplaudint com bojos. Què patètic.


-Maragall remarcó el valor la "convivencia" y la "paz" en un mundo globalizado que ha "acabado con la soledad". Asimismo, se refirió a las "terribles imágenes que hemos visto, también en los últimos días", asegurando que en el siglo XXI "los ofendidos y los humillados se saben acompañados por la mirada del mundo".-

Les que si han de sentir-se ben acompanyades són empreses com Indra i d'altres que fabriquen i venen armament, i que inverteixen part dels beneficis en pagar-se aquest campanya de marketing per rentar-se l'imatge, molt adient sobretot ara que s'instalaràn a Catalunya per fabricar avions (Eurofighter) i heilcòpters (Tiger) de guerra.

Deuen sentir-se molt ben acompanyades per Maragall que les ha invitat a instalar-se aquí, gairebé al mateix temps que ens diu tot aixó tan maco i tan fals.

www.fundacioperlapau.org/pau1/menuasp.asp


Boicot al Fòrum de les mentides!!

Boicot a la monarquía espanyola!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: + Informació sobre fàbriques d'armament a Catalunya
08 mai 2004
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/88440/index.php
+ Informació sobre fàbriques d'armament a Catalunya
08 mai 2004
Ara sí:

www.barcelona.indymedia.org/newswire/display/88440/index.php
Re: Juancar I el Mentider al Fòrum de les multinacionals
09 mai 2004
I pel puto bodorrio no farem res????

Fora borbons. Ni a catalunya ni enlloc.
Re: Juancar I el Mentider al Fòrum de les multinacionals
09 mai 2004
mira, mira... si, si ni a Catalunya ni en lloc, doncs pel que es veu no tothom ho pensa així.

L'Ajuntament de la vila ducal de Montblanc decideix regalar una torre de la muralla (patrimoni de tots i totes) a el Duque de Montblanc i la "Leti". (llegir notícia al Punt i al diari de Tarragona).
Això fa vergonya
I pel que fa al Fòrrum, el juanca els podria haber explicar la relació amb els "amigotes" de la Rosa i Mario Conde i els negocis bruts que tant contibueixen a la pau mundial.
Re: Juancar I el Mentider al Fòrum de les multinacionals
09 mai 2004
Més motius dones per començar a pensar en realitzar alguna cosa contra aquest nou intent de "legitimar" la monarquia. D'adhesions i txupapollismes ja sabem que existeixen i existiran.

Crec que molta gent podriem coincidir en una mani contra els borbons. Algun col·lectiu s'està plantejant manifestar la nostra repulsa als carrers el dia del puto espectacle monàrquic?
Re: Juancar I el Mentider al Fòrum de les multinacionals
10 mai 2004
Ells ens munten el teatre i nosaltres fem de figurants, el guió l'escriuen les multinacionals i tenim el rei espanyol de director escènic. El capital i les velles oligarquíes com els Borbó sempre es posen d'acord per repartir-se el poder. Ara toca vendre bon rotllo, doncs venem bon rotllo. Aixó sí, nosaltres som el públic. Si nosaltres passem i xiulem aquesta merda d'espectacle s'en va a la merda.
Sindicato Sindicat