Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
RAI a un dia del forum
07 mai 2004
RAI a un dia del puto forum
RAI NO PARTICIPARÀ AL FORUM 2004
L'assamblea de RAI ha debatut llargament i a consciència la possibilitat de participar al Fòrum, per no precipitar-nos en les nostres primeres opinions, i valorar els pros i contres de la participació.
La decisió ha estat, però, unànim: NO VOLEM PARTICIPAR EN AQUEST MUNTATGE.
Un muntatge que no va ser capaç de condemnar els homicidis massius practicats a l'Iraq, ni les formes dictatorials amb que el president d'aquesta "democràcia" va posar el nom de tots nosaltres,etc.; ...segurament per una raó senzilla: perquè en particular està finançat, aquest muntatge, per una empresa fabricant d'armes (Indra); perquè en general està finançat per gegants del capital: els mateixos que van decidir la guerra. No s'hi pot participar.
També perquè parla de drets humans, de diversitat cultural i de sostenibilitat quan qui hi posa la pasta és l'empresa que està destruint la selva amazònica i massacrant els maputxes (Endesa)... No s'hi pot participar.
Perquè s'ompliran la boca d'interculturalitats i els seus finançadors (Iberia) són els qui porten a terme les deportacions d'immigrats a qui aquest govern els ha tret tots els drets. No s'hi pot participar!
Per aquestes i moltes altres raons hem decidit no participar-hi, i us animem a que feu el mateix, a que l'ignoreu!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: RAI a un dia del forum
07 mai 2004
Ole per RAI....ja era hora que entitats fagin declaracions tan clares...es que son els unics i uniques dintre de les entitats juvenils???? i ONG's? aixo no es cosa nomes dels moviments socials vcrec jo..
Re: RAI a un dia del forum
07 mai 2004
ehi aquesta declaració RAI la va fer fa més d'un any... quan encara la majoría tenien dubtes, ell*s ja ho veien clar!
Re: RAI a un dia del forum
07 mai 2004
Pàgina de RAI: www.pangea.org/rai

Ja posats una pàgina molt bona contra el fotut forum: www.barcel0na.com
Re: El moviment veïnal dóna l'esquena al Fòrum :
07 mai 2004
Tal i com informa el diari El Punt, la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha donat la benvinguda al Fòrum amb un monogràfic de la revista La Veu del Carrer en què exposa les diverses i dures argumentacions de l'entitat en contra de l'esdeveniment. LA FAVB defineix el Fòrum de les Cultures com una operació especulativa desproporcionada en relació amb les necessitats dels barris de l'entorn. Com a exemple, la FAVB destaca els 2.296 pisos amb aluminosi dels barris de La Pau, Maresme i Besòs, i que encara estan pendents de rehabilitar 14 anys després d'haver-se detectat aquesta patologia a la ciutat.

El moviment veïnal qüestiona el Fòrum perquè no ha escoltat les necessitats dels ciutadans dels barris que el volten, perquè xoca frontalment amb la realitat del seu entorn. A part dels aspectes urbanístics, la FAVB es mostra preocupada també per les contradiccions mediambientals que planteja la intervenció en aquest sector del Besòs, sobretot pel que fa al model energètic, "basat en energies no renovables i condicionat urbanísticament per interessos empresarials de grans companyies". També la preocupa el que vindrà després. O el que no quedarà. Dels diàlegs del Fòrum no en restarà una declaració de Barcelona amb compromisos concrets, deia ahir Eva Fernández, que deia que "quedarà una confusió bastant important i és difícil que acabi havent-hi un missatge clar".
Re: RAI a un dia del forum
07 mai 2004
Kamikaze, que ets un sicopata...
Una abraçadota des de la Ceradanya i fins aviat.
Sindicato Sindicat