Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
L'Espai Obert (Bcn) podria tancar definitivament les portes
06 mai 2004
www.espaiobert.net

7 de maig de 2004, a les 19:30 hores
Benvolguts companys, benvolgudes companyes,

El mes de gener de 2005 finalitza el contracte d'arrendament del local que actualment ocupa l'Espai Obert. Malgrat les gestions fetes per tal de conservar l'actual emplaçament, l'única alternativa viable és llogar un nou local o, al contrari, l'Espai Obert haurà de tancar les seves portes. Aquesta és la descripció freda dels fets.La desaparició de l'Espai Obert no suposarà només el tancament d'un local, sinó l'enfonsament d'un Projecte que ha donat aixopluc a nombrosos i diversos col·lectius, associacions i organitzacions per tal que disposessin d'un espai on vertebrar, planificar i desenvolupar accions i intervencions orientades a incidir en nombrosos fronts.

Espai Obert és un referent, dins i fora de Barcelona, en l'imaginari dels moviments socials i això s'ha aconseguit, en bona mesura, gràcies a l'empenta d'un grup de persones que no només el van crear, sinó que durant 8 anys han sostingut el Projecte, amb totes les dificultats i entrebancs que s'han hagut de superar. En cap sentit l'Espai Obert es manté per si sol, tot i que moltes persones i col·lectius que n'han fet ús del local al llarg dels anys, ho hagin pogut pensar. El manteniment de l'Espai Obert no és fruit de la màgia sinó de la feina sostinguda i les aportacions econòmiques de col·lectius i persones.

Aquesta és la situació. La conclusió que es pot extreure és directa i molt obvia: o les persones i col·lectius que creiem en el Projecte d'Espai Obert emprenem accions decidides per tal de donar-li continuïtat o l'Espai Obert passarà a la història de les moltes iniciatives fallides.

Només les nostres iniciatives, la col·laboració i la implicació; en definitiva, la involucració amb el Projecte pot donar continuïtat a l'Espai Obert. Està a les nostres mans i ara és un moment decisiu per impulsar un 'Nou Espai Obert' cal participar a l'Assemblea de col·lectius i decidir què i com hem de fer.

Salut.
--- -- -Convocatòria d'Assemblea d'individus i col·lectius

7 de maig de 2004, a les 19:30 hores
Espai Obert
c/ Blasco de Garay, 2, 1r
08004 Barcelona
Telf. 93/443.04.69

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Espai Obert (Bcn) podria tancar definitivament les portes
06 mai 2004
-
www.espaiobert.net
Re: L'Espai Obert (Bcn) podria tancar definitivament les portes
06 mai 2004
Espero que no tanqueu, espero que rebeu el recolzament que us mereixeu!!
Sindicat Terrassa