Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Sobre cerimònia inauguració del Fòrum, a qui li interessi! (je, je)
04 mai 2004
S’INICIA EL PROCÉS D’ACREDITACIÓ DE MITJANS DE COMUNICACIÓ PER AL DIA DE LA INAUGURACIÓ DEL FÒRUM 2004

Tindrà lloc el dia 8 de maig a la tarda-vespre
El dia 8 de maig tindrà lloc la cerimònia d’inauguració del Fòrum 2004 sota la presidència de SSMM els Reis d’Espanya, acompanyats pel president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero, el president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, i el president del Fòrum Universal de les Cultures Barcelona 2004 i alcalde de Barcelona, Joan Clos.

L’acte es desenvoluparà en dos escenaris diferents al llarg de la tarda-vespre: l’Auditori de l’Edifici Fòrum i la zona del Port. En primer lloc, es realitzaran els parlaments inaugurals dins l’Edifici Fòrum. El següent punt de cobertura informativa serà la zona del Port. Prèviament, s’haurà realitzat una visita de les autoritats a algunes exposicions del Fòrum 2004 que es cobrirà en règim de pool. Un cop tothom hagi arribat a la zona del port s’iniciarà l’espectacle d’inauguració del Fòrum 2004.

Els periodistes interessats en donar cobertura informativa a aquest esdeveniment, cal que tramitin la seva acreditació abans del dimarts 4 de maig a les 12h. S’ha d’enviar una petició a l’adreça de correu electrònic (mediaoperations ARROBA barcelona2004.org) indicant les següents dades:

· nom i cognoms
· mitjà pel qual treballen
· funció
· adreça i localitat del mitjà
· DNI
· data de naixement
· correu electrònic
· telèfon de contacte

Les acreditacions per a periodistes són limitades i s’establiran quotes per tipus de mitjà. Es podran recollir el dissabte 8 de maig entre les 15.30h i les 17.30h al Centre d’Acreditacions (situat al carrer Taulat amb Rambla Prim) També es pot reservar plaça d’aparcament per les unitats mòbils dels mitjans que cobreixen l’acte a través de l’adreça mediaoperations ARROBA barcelona2004.org. Les places són limitades.

Per altra banda, existiran diferents posicions per als mitjans gràfics que s’explicaran el dissabte dia 8 de maig en una reunió de fotògrafs a les 12h a la Sala de Rodes de Premsa del Centre de Mitjans del Fòrum.

El senyal internacional de l’acte inaugural a l’Edifici Fòrum la proporcionarà Canal Fòrum, la persona de contacte per a la coordinació de cessió d’imatges és el director del Centre de Ràdio i Televisió, Pep Rubies (93.489 87 95). La retransmissió en directe de l’espectacle a la zona del Port la realitzarà Televisió Espanyola (TVE)

Les fotografies de la visita de les exposicions es podran obtenir a través de la Sala de Premsa Virtual (http://media.barcelona2004.org). Per a més informació podeu contactar amb la Direcció del Centre de Premsa, Rosa Maria Sanjaume (93.489 89 35)

Es remetran més dades sobre l’acte en els propers dies des del Servei de Notícies del Fòrum.

Per a més informació:
Centre de Premsa del Fòrum. Tel. 93 489 89 35 / 93.489 89 53
Centre de Ràdio i Televisió. Tel. 93 489 87 95
TVE (Isabel Blesa). Tel. 619 814 896 / Fax. 93 582 30 51
Mira també:
http://www.moviments.net/resistencies2004

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sobre cerimònia inauguració del Fòrum, a qui li interessi! (je, je)
04 mai 2004
perque si algu hagues provat d'infiltrar-s'hi com a periodista no li heu dionat temps: la noticia ha estat penjada tres hores despres del limit de presentacio de demandes d'acreditacio...
Re: Sobre cerimònia inauguració del Fòrum, a qui li interessi! (je, je)
04 mai 2004
Recorreré 20 km. en un tren de rodalies per assitir a la inauguració a veure els reis, també tinc l´entrada reservada per sentir a Garzón parlant de drets humans, i després anirem tots junts al concert d´Alejandro Sanz.

MAYOL I PORTABELLA FEU PENA!!!!
Re: Sobre cerimònia inauguració del Fòrum, a qui li interessi! (je, je)
04 mai 2004
Anirà el rei espanyol a inaugurar aquest fòrum vestit amb el mateix uniforme de generalíssim amb que ha visitat un aquarterament militar espanyol a Araba (Euskalherria), on els ha agraït ser la màxima garantía de la "unidad de españa"?

www.fotut2004.org

Fòrum de les Hipocresies!!

Merda de fòrum!!
Re: Sobre cerimònia inauguració del Fòrum, a qui li interessi! (je, je)
04 mai 2004
Reocorreré 15 minutos andando hasta la estación de metro, pagaré mi billete como buena persona cívica y concienciada, saludaré a los cuatros zagales de seguridad, acariciaré sus dos perros, me sentaré mientras me apalean unos nazis y salen impunes, me validará el billete el señor pica con su común buen caracter y respeto, haré trasbordo, saldré de la parada, me identificarán y cachearan por mi propia seguridad(que buenos que son) un par de veces, pasaré por un antimetales, me pasarán por otra de rayos x, veré las estatuas de Xian y su poder de transformación social,navegaré y aprenderé con windows microsoft, me tomaré unas coca_colas, y como no creo que me llegue volveré para mi casa después de un dia trepidante compartido con mucha gente diferente haciendo lo mismo.

PROU CINISME "DEMOCRATIC"
PROU PROGRESSISME MAFIÓS
PPSOECIUERC. FEIXISTES POSTMODERNS
DEIXEU DE JUGAR AMB LES NOSTRES VIDES!!!
Re: Sobre cerimònia inauguració del Fòrum, a qui li interessi! (je, je)
04 mai 2004
ah! també aniré de festassa!!!
aniré al concert de Cheb Balowsky, cheb baló-cheb baló-cheb balowsky super guay in the night ska ska ska como me mola, i també al de DESMASKARADAS guarrggg que punky soy ti@ me haré una cresta super-diversidad chupy guay okupa y resiste guaaaghh chuua me beberé los cubiletes guagg y me meteré rallas con la peñita de la brigada de información guauaggh y con los milicos guagg que ambientazo!
Re: Sobre cerimònia inauguració del Fòrum, a qui li interessi! (je, je)
04 mai 2004
Segur que el rei i el princep s'en van amb vosaltres de festa, que els mola tot alló relacionat amb la neu... ;¬)

A mi em segueix agradant Cheb Balowski, encara que m'hauría estimat que no hi anessin a aquesta merda.
M'ha cago nel Fìorum de les tortures
07 mai 2004
Desallotjaments, evacuació forzada d'indigents, de persones immigrades d'arreu del món (però sense papers), tot gràcies al Fòrum de les tortures.
No oblideu que a Catalunya tenim Centres de Concentració per a tota persona no desitjada (investigueu, si voleu) Us donaré una pista: Ho tenim a Lleida, a casa nostra...
Si fossin poc hipòcrites, només s'els cauria la cara de vergonya...
Re: Sobre cerimònia inauguració del Fòrum, a qui li interessi! (je, je)
07 mai 2004
Tot plegat és per cargar-se en la mare que els va parir. Dissabte, moltes cassoles i molt de soroll contra tots els representants d'aquestes institucions catalanoespanyoleseuropees, made in USA, que només estan al poder per fotra'ns a tots plegats. Ens hem d'organitzar...tenim 3 anys per preparar com "votar-los"...
Sindicato Sindicat