Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat públic d’Alternativa Estel en suport als tres joves graciencs
01 mai 2004
Des de lâabril del 2002 als Països Catalans tenim un nou cas de repressió per part de les forces dâocupació de lâestat espanyol. Tres joves graciencs militants de lâAssemblea de Joves de Gràcia van ser detinguts ilâ¢legalment i sense proves. A les dependències policials varen patir agressions, amenaces i vexacions, posteriorment varen sortir en llibertat amb càrrecs. Dos anys després, el jutge encarregat del cas lâha enviat a lâAudiència Nacional de Madrid i si aquest lâaccepta els tres joves graciencs seran acusats i jutjats per un suposat delicte de âterrorismeâ?.

Des de lâAlternativa ESTEL, organització dâestudiants de lâEsquerra Independentista, volem mostrar el nostre suport i solidaritat als tres joves de Gràcia i a tota lâAJG ja que entenem aquest cas com un atac cap a lâAssemblea, que sempre sâha mantingut ferma amb el pensament crític i amb les reivindicacions que nosaltres defensem. La defensa de les nostres llibertats nacionals, individuals i de classe és la base de la nostre lluita, que encara que pateixi la repressió dels aparells de lâestat, seguirà tan a les aules com al carrer.

La nostra organització aprofita aquestes línies per oferir la nostra ajuda en tot el que ens sigui possible als joves graciencs i a lâAJG. Seguirem lluitant per a que la Independència i el Socialisme siguin una realitat als Països Catalans, no ens aturarem davant els permanents atacs dels estats espanyol i francès.

Ser independentista no es cap delicte!

Alternativa ESTEL
Mira també:
http://www.alternativaestel.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa