Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Imc-Barcelona ¿cap on anem?
26 abr 2004
En les darreres setmanes el nivall de soroll ha aumentat moltíssim, però si en filtrem la senyal podem veure la preucupació de moltes persones perquè indymedia funcioni.
Fa temps que sóc usuari diari d'indymedia, i per tant no puc deixar de preocupar-me pel que a mi em semblen uns nivells excessius de soroll en el darrers temps a indymedia.

¿Què ens està passant?

És molt trist que l'ús que fan alguns usuaris d'aquesta eina, que jo considero imrescindible. ¿Com és que les cadenes de comentaris més llargues siguin SEMPRE baralles entre els trolls de sempre. Sempre hi ha d'haver algú que encra hi té alguna cosa a afegir... però això a alguns ja ens comença a cansar o a preocupar. Sembla que no enteguem, que si volem tenir un eina que realment totes puguem fer servir per allò que serveix, que és donar una cobertura mediàtica diferent a allò que ens envolta, hem de començar a respectar-nos, només així podrem plantar cara realment als ma$$-mierda.

Hem d'entendre que indymedia és un espai totalment lliure, potser un dels espais d'expressió més lliures que hi han ara mateix, on la llibertat existeix gràcies a l'anonimat en el que ens movem, però precisament per això hem de respectar-nos al màxim. És molt fàcil començar a insultar a aquells que no estem d'acord. Però ¿realment tenim alguna cosa constructiva millor que aportar?. Jo no publico sovint a indymedia, perquè sovint no tinc coses més interesants a aportar, però si hi ha algú que les tingui, doncs endavant. Però si només ens insultem tenim dues opcions:

-que la gent que freqüenta indymedia se'n cansi, perquè realment , sovint és una pèrdua de temps mirar moltes de les notícies , perquè no contenen més que bestieses. No parlem doncs de pretendre que més gent s'interessi per indymedia. Aií doncs si volem que imc-barcelona funcioni realment com una centre de contar-informació, i difusió alternativa de medias , ja sabem el que hem de fer.

-que la gent del col·lectiu d'indymedia acabi optant per buscar sistemes que limitin la publicació oberta , com ha passat a ACP-indymedia madrid. Per mi això faria perdre la essència de indymedia barcelona , que consisteix, en que no hi ha cap mena de filtre i totes les notícies ténen la mateixa relevància.

A part d'això hi han molte coses que trobo que comencen a cansar una mica:

les notícies repetides una i altra vegada , que al cap i al fi són convocatòries, i no estan pengades a l'agenda, les macroimatges a una notícia, les notícies de l'abc i de la razón, i de telecinco ... suma i sigue.
¿Què hem de fer?

Jo no tinc la slució, tampoc sóc del col·lectiu d'indy-barna, però crec que molts dels problemes consisteixen en la desconeixença de la eina indymedia barcelona amb totes la seva amplitud. Crec que molta gent no sap el que és la galeria media, la altra premsa, etc. Potser el col·lectiu podria penjar una columna cenral que ho expliqués. No ho sé... però molaria que indymdia funcionés millor.

No puc acabar sense feliciatr a totes aquelles persones que dediquen un gran part del seu temps per a mantenir un cosa tan gran com és indymedia. Sovint creiem que això funciona sol, i no és així. Davant de gent com vosaltres em trec el barret.

Finalment he de dir que respecte al que he llegit aquests dies, no crec que indymedia barcelona sigui lliure de crítiques, però aquestes crítiques ens les hem de fer entre tots, perquè la eina és lliure , i si no funciona és perquè la gent que partcipa no vol. Un altre cop gràcies als que mantenen en peu aquest espai de llibertat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
26 abr 2004
Somos muchos más los que queremos que siga como está :un espacio de libertad,sin filtros ni censuras.Y si te molesta el ruido...comrate unos taponcitos o entra en Indymedia Madrid...allí todo es silencio:el de los sepulcros!
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
26 abr 2004
Cap canvi!!!ès el millor espai de iot Internet,no volem que ningú fique la pota ni la censura¡Llibertat!
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
26 abr 2004
Vote en contra de qualsevol interferència.Tothom té el dret de dir la seua.
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
26 abr 2004
Comparteixo plenament allò que dius. Em molesta sobiranament la bronca per la bronca i les palles mentals que cauen sovint. Però si comprar el Punt em costa un euro, aquest és el preu d'indymedia: haver-me de filtrar jo les notícies, destriar el gra de la palla i sorprendre'm de la quantitat de gent que està en possessió de la veritat absoluta i que disposada a fer-me veure la llum.
Però a la varietat, es troba el gust:
endavant IMC!
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
26 abr 2004
aviat publicarem a columna central per parlar de les nostres coses ... es a dir de les de tot@s, ho tenim gairebe a punt
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
26 abr 2004
Precisamente mis ultimos comentarios iban dirigidos en torno a esto. Estoy totalmente deacuerdo con lo que dice terts, y si no lo he entendido mal, cosa que creo que han hecho los que han escritos los post siguientes; en realidad se trata de precisamente justificar la no censura con el respeto y la educacion en nuestros comentarios, sin escudarnos en el anonimato del ciberespacio que nos permite dar rienda suelta a nuestros berrinches y pataletas porque alguno nos contraría. Yo creo que la verdadera libertad de expresion entendida en un foro como este, no se trata de decir lo que se piensa, sino pensar lo que dices y aquello que te dicen, en intentar construir algo todos juntos aunque para ello tengamos que destruir (metaforicamente hablando) algunas de las ideas que teniamos porque gracias a este espacio y a nuestra autocritica encontramos unas nuevas.
En general, me gustaria decirle a todo el mundo, por favor, antes de empezar a despotricar sobre aquellos comentarios contrarios a los vuestros dedicadle UN MINUTO a abstraeros e intentar por un momento entender lo que otra persona siente o piensa...Os ahorrara bastante mala leche.
salud y paz para tod@s
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
26 abr 2004
Personalmente prefiero que continue como hasta ahora. Yo lo que hago cuando veo una lucha de palabras vacias es dejar de leer y a otra cosa mariposa.

Así que por mi ni filtros, ni puntuaciones, ni contadores de visita por noticia.
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
26 abr 2004
Indy Barna.... no te desperdici.

La vida és un munt d'estimuls.

Els humans hem de ser discriminadors positius.

Mai m'ha defraudat un mitja lliure.

Anarquia!
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
Para ser el repelente niño Vicente entra en el Foro de Nuevas Generaciones...son monísimos y ceden el paso a las señoras.
Como cambieis Barcelona Indymedia me cabreo...!
¿Debo llamarle Su Eminencia?
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
Comunidad,Paz y Amor.
Que bonitas palabras,lástima que sólo son palabras vacías en estos foros.
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
Haz la Guerra y no el Amor.

Eso es lo que quieren que esto no cambie.

El proyecto de "un@ de Indy" de aclarar un poco
cual es el mejor uso de este fórum es necesaria.

No se trata de censurar nada,pero sinó de "educar".Ninguno nacimos enseñados.

Mientras seguid haciendo la Guerra y no el Amor.
Re: Hippy
27 abr 2004
COMUNIDAD,PAZ,AMOOOR?????? Vade retro Satanás!!!

Con lo TERAPEUTICO que es entrar aquí a despotricar...
FUERA de nuestro feudo,hippies floreados.
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
¿Pero quien te crees tú para educar a nadie?¿de qué vas?
La peor falta de educación es la intolerancia y creerse superior.
Prefiero la libertad a las "buenas maneras"que pareceis las Hermanas Ursulinas...!
¡Dejad Indymedia Barcelona como está !
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
Autor : Don Romualdo (educador jesuita)
Niños,no insulteis ,que es pecado.Ser pacientes y comprensivos.No lleveis la contraria a los mayores.
Obedeced las normas de urbanidad.
Y nunca digais "caca,culo,pedo,pis"
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
terts
tiene toda la razón.

Y no creo que el equipo de indymedia que repasa los posts esté muy satisfecho de leer tanto ODIO.
Noticias de la Mass media cortadas y pegadas,Posts re-re-repetidos etc...etc...

No sé,pero no creo que esa fuera su intención al crear este foro.Algu@s estamos deseando ver ese texto de Indymedia,bien grande y claro sobre QUÉ ES ESTE FORO ABIERTO...(URGE)

De no ser así esto se va a quedar en un club cada vez más privado de perr@s rabios@s.

Pues tal como está la cosa y "con los bordes de siempre" es que da ASCO entrar a este foro.
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
Los saboteadores de turno (No importa su antigüedad)de este fórum me recuerdan con su ignorancia y su rabia ciega a los fascistas del PP.
Con la diferencia que los Peperos se tratan mejor entre ellos.
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
Malauradament hi ha gent que no Sap parlar sense Ofendre i que No están gens Interessats en Deixar de Ofendre.

El més patetic es que a Sobre es fan els Amos del lema LLIBERTAT D´EXPRESSIO (Per ells) = Llibertat en cagarme en la puta mare que et va parir,subnormal de merda !!!!!!.

Visca la llibertat
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
Esto es "Indymedia Barcelona".
Francamente, da pena.
Me marcho, para siempre.
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
27 abr 2004
cumple tu palabra
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
28 abr 2004
Tampoco creo que terts y arecio vayan muy desencaminados,ya que despues de hablar ellos(escribir) habeis hecho exactamente lo que ellos dicen...paso de dar la chapa!ni filtros ni ostias!calidad(al menos el intento)y respeto,sobre todo respeto,no seamos...no caigamos!!
Vinga.
Salud!!
Re: Imc-Barcelona ¿cap on anem?
05 mai 2004
Jo he entès que l'anàlisi de terts anava més dirigit als participants que no pas als administradors del sistema (que deuen suar tinta amb la pressió).

Una de les armes dels ma$$-mierda per a diluïr temes és l'elevat nivell de soroll. O sigui que crec que ens hem d'organitzar i preparar millor les intervencions.
Sindicato Sindicat